samyelim bankacıların işi zor canım benim dayımda öyle belli olmuyo yani .sağlık olsunda gerisi önemli değil..
kızlar bende yenıyım burda:kedi:
mrb nasılsınızolumunekankayizsmile
tabikii canım.. en önemlisi sağlık,,
MRB canım,, hoşgeldin aramıza,, senin durumun nasıldı canım...
oyy kıyamam canım benim yeni eski nefarkeder hepimiz aynı dertten muzdaribiz...
arkadaşların çoğu yok burda hepsiyle tanışıp kaynaşırsın inşallah..opuyorumnanaktan
kızlar kusura bakmayın ben kaçıyorum işlerim var halledip anneannemi ziyarete gidicem 1 aydır yoktu burda gidip bi görüyüm onu.arada selam veririm size.hepinizi çok öptüm .
canım hoşgeldin aramıza .Şeniz
çok varmı dönmenize ?inşallah enkısa zamanda sende buduyguyu yaşarsın .herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
buarada kızlar ben şey düşündüm hani yaptığımız yöntemleri filanda liste yapsak .sonra hamiş çıkarsa aramızdan bizlerede faydası olur belki .rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
hadi ben kaçtım..
tamam canım görüşürüz öptümbenim içinde gez canım....
saol pelincim bende iyiyim tatlım.
güle güle canım iyi gezmeler ...öptümmm
hosbulduuum :)
kismetse eylulde donecegiz. gunler azaldi ama zaman yavas geciyor artik. hayirlisiyla doneriz insallah.
Amin canim Allah, isteyen herkese yasatsin bu duyguyu.
slm arkadaşlar bende anca gelebildimm int yeni geldi dee bu arada çok mutlu haberlerim var hamileyim 4 haftalık ebrarcım topiğin bana şans getirdin Allah razı olsun senden duada etmiştin ilk hamişim olursun diee Rabbim en kısa zamanda sanada versin inşallahh
slm arkadaşlar bende anca gelebildimm int yeni geldi dee bu arada çok mutlu haberlerim var hamileyim 4 haftalık ebrarcım topiğin bana şans getirdin Allah razı olsun senden duada etmiştin ilk hamişim olursun diee Rabbim en kısa zamanda sanada versin inşallahh