selamlar...
Ben kk nin yeni uyesiyim. konu ilgimi cekti. 10 aydir evliyim ve yurtdisinda olmamiz sebebiyle cocuk meselesini erteledik. cunku burada hamile olan arkadasim zor gunler gecirdi. turkiyeye dondugumuzde kismetse ben de melegimi dortgozle bekliyor olacagim.
Allah herkese hayirli evlatlar versin...
amin
yıldızadacım saol canım rabbim seninde gönlüne göre versin :)
ebroşum ben kaçar canım işlerim var kib öptm görüşürüzzzzz fıstıkım
saol canım ben iyiyim sen naaptın alıştınmı işe?
samyelim bilirim yaa bende 12 yıl çalıştım tatil dönüşleri hep zor olmuştur.
nasılsın bitirdinmi dün ütüleri?
uğurboncuğum ekliyelim tatlım hatta liste olayına bakmk isteyen varmı aranızda ben bu konuda biraz beceriksizimde :kedi:
iyi yapmışsın yorma kendini okadar yavaş yavaş yaparsın canım..bi kısmını yaptım,, çok yorulunca bıraktım canım. akşamları eve gidince eşim gelesiye kadar yaparım. bu hafta bitiririm artık.. yavaş yavaş yapcam. bacaklarım ağrıyor sonra....
cnm cok fazla kk da olmasamada yenı olsamda ben bakabılrım ama benden daha tecrübelıler var bıde dıger arkadaslarıjn fıkrını alalım
iyi yapmışsın yorma kendini okadar yavaş yavaş yaparsın canım..
sen erken gidiyosun galiba .iyi olur ya eşinden önce gitmek .yemek vs yaparsın enazından..
canım seve seve bırakırım .tabi arkadaşlardan tutmak isteyen olursa onlarada sorarız..
pelincim selam canım nasılsın?
kızlar ben cıkıyorum bi selam vereyim dedim carşıya incem gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi
kızlar bende yenıyım burda:kedi:
mrb nasılsınızolumunekankayizsmile