Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım hoşgeldin aramıza .Şeniz
çok varmı dönmenize ?inşallah enkısa zamanda sende buduyguyu yaşarsın .herşey gönlünce olsun opuyorumnanaktan

uğurboncuğum ekliyelim tatlım hatta liste olayına bakmk isteyen varmı aranızda ben bu konuda biraz beceriksizimde :kedi:

samyelim bilirim yaa bende 12 yıl çalıştım tatil dönüşleri hep zor olmuştur.
nasılsın bitirdinmi dün ütüleri?

samyelim bilirim yaa bende 12 yıl çalıştım tatil dönüşleri hep zor olmuştur.
nasılsın bitirdinmi dün ütüleri?

bi kısmını yaptım,, çok yorulunca bıraktım canım. akşamları eve gidince eşim gelesiye kadar yaparım. bu hafta bitiririm artık.. yavaş yavaş yapcam. bacaklarım ağrıyor sonra....

bi kısmını yaptım,, çok yorulunca bıraktım canım. akşamları eve gidince eşim gelesiye kadar yaparım. bu hafta bitiririm artık.. yavaş yavaş yapcam. bacaklarım ağrıyor sonra....
iyi yapmışsın yorma kendini okadar yavaş yavaş yaparsın canım..
sen erken gidiyosun galiba .iyi olur ya eşinden önce gitmek .yemek vs yaparsın enazından..
cnm cok fazla kk da olmasamada yenı olsamda ben bakabılrım ama benden daha tecrübelıler var bıde dıger arkadaslarıjn fıkrını alalım

canım seve seve bırakırım .tabi arkadaşlardan tutmak isteyen olursa onlarada sorarız..

kızlar ben cıkıyorum bi selam vereyim dedim carşıya incem gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi

eşim bankacı canım, o yüzden belli bi saati yok.. geç geldiğide oluyor, erken geldiğide...

saol pelincim bende iyiyim tatlım.
güle güle canım iyi gezmeler ...öptümmm

samyelim bankacıların işi zor canım benim dayımda öyle belli olmuyo yani .sağlık olsunda gerisi önemli değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…