• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilde mantar..Lutfen yardim edin

Mel59

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
1.052
583
323
Arkadaslar merhaba... 6 gun antibiotik aldim ve dilimde mantar olustugunu gordum :5: Lutfen yardimci olurmusunuz.. :26: dogal malzemelerle nasil yok edebilirim?

bence doğal yontemlerle hıç zaman kaybetme hemen doktora git dermotoloğa da gitmeni tavsiye ederim ve mutlaya alerji testi yaptır acıl sifalar

bence doğal yontemlerle hıç zaman kaybetme hemen doktora git dermotoloğa da gitmeni tavsiye ederim ve mutlaya alerji testi yaptır acıl sifalar

canim pamukcuk die dusunuyorum, onlar okadar kotu mu ki :18: ? bi yerde sodayla gargara yapin die yaziyor ama gecer mi cabuk bilemiyorum :14: .. doktora anca pazartesi gidebilecegim icin evdeki malzemelerle biseyler yapabilirmiyim die dusunmustum :26:, yine de tesekkurler canim :16:

canim pamukcuk die dusunuyorum, onlar okadar kotu mu ki :18: ? bi yerde sodayla gargara yapin die yaziyor ama gecer mi cabuk bilemiyorum :14: .. doktora anca pazartesi gidebilecegim icin evdeki malzemelerle biseyler yapabilirmiyim die dusunmustum :26:, yine de tesekkurler canim :16:

yok kotü birşey olduğunu düşünmüyorum asla ama doktora gitmekte fayda var sadece inşallah bu cevabı yazdığımda çoktan iğlzmiş olur

öncelikle doktora görünmelisin eğer pamukcuk gibi bişeyse karbonat sürmeni tavsiye ederim geçmiş olsun

Back