• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Dilde Lazer Ultra Sense Phenomenia

kelebek2207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
80
19
3
Selam,ben 4 seanstır bulunduğum yerdeki bir güzellik merkezine ultra sense phenomenia aletiyle lazer oluyorum. Özellikle seanslardan sonra kıl dönmeleri oluyor. Bu beni düşündürüyor. Lazeri yapan kadın da şaşırdı. Kıllarım bitmeyecek ve cildim bozulacak diye endişeleniyorum. Şimdiden hastaneye gitmediğim için pişman oldum. Koltuk altındakiler azaldı gibi,bacaklarımın alt kısımları bağa azaldı,dizlerim ve bacaklarımın üst kısımları hala duruyor,özel bölgemdekiler nerdeyse olduğu gibi duruyor. Hem zamanım hem de param gitti. Üstelik çektiğim acı da cabası yani düşünün. Bu aletten Lazer epilasyon olan var mı

Bnde fiber optik markalı buz lazerle başladım. İlk seansima gittim koltuk altı ve bacak azaldı gibi ama genital duruyor olduğu gbi. İleriki seansları merak ediyorum bakalım nolcak. Sonuçta bunlar piyasada çok bilininen makinalar değil. Inş kandirilmamisizdir.

Bnde fiber optik markalı buz lazerle başladım. İlk seansima gittim koltuk altı ve bacak azaldı gibi ama genital duruyor olduğu gbi. İleriki seansları merak ediyorum bakalım nolcak. Sonuçta bunlar piyasada çok bilininen makinalar değil. Inş kandirilmamisizdir.
İnşaallah kandırılmamışızdır. Lazer epilasyon hep beni düşündürdü. Sende kıl dönmesi oldu mu?

İlk seans Bnm daha kıl dönmesi yuzunden lazere başladım bnde.sonraki seans larda anlaşılır artik

Back