• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilde gıdaya bağlı lezyon

mormelodi

O benim dünyam...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
2.089
1.177
158
Arkadaşlar dahiliye,cildiye,genel cerrah hatta kulak burun boğaz doktoruna bile gittim. fakat hastalığıma çare bulunamadı. acaba allerjik bir durum söz konusu mu? bu tip bi rahatsızlıkla karşılaşan varsa en azından hangi bölüme gitmem yönünde yönlendirirse sevinirim.
dilimde beyaz lezyonlar var coğrafik dil de deniliyor sanırım. vitaminlerim kan değerlerim de normal çinko d vitamini vs sgotlara bile baktırdım... ama hepsi normal. yoğurt süt fındık asitli içecekler ve asit içeren meyvaları tüketince turşu yiyince filan da dilimde bu rahatsızlık başlıyor. uyuşma yanmış hissi mevcut.. ama yemez içmezsem sıkıntı azalıyor, en azından lezyon ve acı belirginleşmiyor. kimse anlamadı ne bu lütfen yardımlarınızı bekliyorum:43:

Benzeri bendede mevcut bir çare bulamadım. Dilde şiddetli yanma hissi var. Mukostatin kullandım beyazlığı alıyor ama acı baki Bu konuda deneyimi olan yokmu ?

Back