• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilber Fırtına..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.249
398
Arkadaşlar sabahtan beri Dilber Fırtına olayını düşünüyorum..
Resmen bunalıma sokuyor beni..
Bilmeyeniniz yoktur diye tahmin ediyorum..
Siz de bu kadar korkunç olayları düşününce , depresyona girmemek için neler yapıyorsunuz. Ciddi manada çok üzüldüğüm ve beni acayip etkileyen bir olaydı o.. Sırf bunu düşünmekten tüm hayata negatif yaklaşmaya başladım.. Agrasifleştim . Hele ki sanırım o cani serbest bırakılmıştı..

Olayı bilmeyenler için;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11745707.asp

Son düzenleme:
Allah’ın ibret diye gönderdiği insanlardan olduğunu düşünüyorum ben bunların Kaj. Bir kere insan olarak söyleyecek bir şey yok ama bir de çocuğun olsun kucağına al onu, o zaman daha bir farklı bakıyorsun olaya. Kafan almıyor. Hele bunu bir erkek için nasıl yapar bir kadın? Nefsini şeytana yenik düşürmüş bu kadın.

Allah’ın ibret diye gönderdiği insanlardan olduğunu düşünüyorum ben bunların Kaj. Bir kere insan olarak söyleyecek bir şey yok ama bir de çocuğun olsun kucağına al onu, o zaman daha bir farklı bakıyorsun olaya. Kafan almıyor. Hele bunu bir erkek için nasıl yapar bir kadın? Nefsini şeytana yenik düşürmüş bu kadın.
haklısın ben çocuğum olmadığı halde çok etkilenmiştim.. Birde onun kızı vardı hatırladın mı yavrucak bunları öğreninceneler olacak acaba..

Evet birkaç ay önce yine aynı kanaldaydı. Ben suçsuzum benim de hatalarım oldu ama ben çocuğumun katili değilim filan diye zırbalayıp duruyordu. Kendi çıkmış ya hapisten diğerlirinin de suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışır bir hali vardı. Yani hala evladına ağlayan yanan gerçekten pişman olan bir anne görememiştim karşımda. Allah ıslah etsin ne diyeyim ki. Bir de diğer çocuğunu da yetiştirme yurdundan almak istiyordu. Nefret ediyorum o kadından hiç tanımadığım halde televizyondan göre göre nefret ettim.

Bu kadin serbest kalmis , aklim almiyor. Yani kadin bir katil, ben yargimizi anlamakta gucluk cekiyorum, neye dayanarak serbest birakilmis?

Cocugunun cesedini tarlaya atmis bir cani bu, ayni sucu tekrar islemeyecegi ne malum? Ya basklarinin cocuklarina da zarar verirse? Boyle bir ruh hastasi toplumda serbestce dolasmamali.

benım anlamadıgım şudur
abı bunlar acayıp derecede yoksul ınsanlar
kagıt topluyorlar , dilber dahil mügede gördüğüm kadınların bazılarından bahsediyorum.

Neyse bunlar acayıp fakirler yahu öuhtaçlar cogu devletın yardımıyla gecınıyor, abı ne ara kafalarını gecım sıkıntısından kaldırıp baskalarının adamlarıyla cıngırdesmeye gecıyorlar ben anlamıyorum.
gecenlerde bır tanesı gene boyle ama bu kadının kocası kaybolmuş !
800 tl maas alıyormus kadın hafatda 1 gun gazınoya gıdıyormus
vah arkadas ınankı bız hayat yasamıyoruz galıba
bakın bır daha soyluyorum dıslerı bıle sapsarı, sacları bıle en son ne zaman yıkanmıs vasat insanlar bunlar.

Evet birkaç ay önce yine aynı kanaldaydı. Ben suçsuzum benim de hatalarım oldu ama ben çocuğumun katili değilim filan diye zırbalayıp duruyordu. Kendi çıkmış ya hapisten diğerlirinin de suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışır bir hali vardı. Yani hala evladına ağlayan yanan gerçekten pişman olan bir anne görememiştim karşımda. Allah ıslah etsin ne diyeyim ki. Bir de diğer çocuğunu da yetiştirme yurdundan almak istiyordu. Nefret ediyorum o kadından hiç tanımadığım halde televizyondan göre göre nefret ettim.

aynen bende ve düşündükçe içim eziliyor..
resmen pislik bu..
dilber fırtına nedir ya
dün gece burda çok fena fırtına vardı
Link ekledım olay için..
Bu kadin serbest kalmis , aklim almiyor. Yani kadin bir katil, ben yargimizi anlamakta gucluk cekiyorum, neye dayanarak serbest birakilmis?

Cocugunun cesedini tarlaya atmis bir cani bu, ayni sucu tekrar islemeyecegi ne malum? Ya basklarinin cocuklarina da zarar verirse? Boyle bir ruh hastasi toplumda serbestce dolasmamali.

bende bunu anlamıyorum ya nasıl bu kadın bu cani serbest kalabilir ki?

Geneli biliyordur diye konuyu yazmadım, detaylar aşağıdaki linkte
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11745707.asp

linke baktım tüylerim ürperdi...hiç bilmiyordum..

lanet olsun allah öyle vicdan versin ki o çocuğun ölürken çektiği acının mislisini yaşasın

daha sıralıyacam olmuyacak şimdi...

bacak arası sevdasına çocuğunu yok eden pislik...

insan o adındaki muhammet manasından etkilenir ya bu nedir ???

benım anlamadıgım şudur
abı bunlar acayıp derecede yoksul ınsanlar
kagıt topluyorlar , dilber dahil mügede gördüğüm kadınların bazılarından bahsediyorum.

Neyse bunlar acayıp fakirler yahu öuhtaçlar cogu devletın yardımıyla gecınıyor, abı ne ara kafalarını gecım sıkıntısından kaldırıp baskalarının adamlarıyla cıngırdesmeye gecıyorlar ben anlamıyorum.
gecenlerde bır tanesı gene boyle ama bu kadının kocası kaybolmuş !
800 tl maas alıyormus kadın hafatda 1 gun gazınoya gıdıyormus
vah arkadas ınankı bız hayat yasamıyoruz galıba
bakın bır daha soyluyorum dıslerı bıle sapsarı, sacları bıle en son ne zaman yıkanmıs vasat insanlar bunlar.
tabi canım paramız yok diyip ağlıyorlar dı..
sonrasında cep telefonu almışlardı hatırladın mı. Hattaserviste o telefona bakıp kıkırdaştıkları için Müge azarlamıştı bunları..

Bu kadin neden nasil serbest kaldi ya ... Adaletini seveyim turkiye....
Suçsuz milleti at içeri 4 yil sonra ay yanlislik olmuş diye dalga gec insanlarla.. Boyle pis bir insani da hakli bul...

Bu ülke resmen çukura doğru yuvarlanıyor

linke baktım tüylerim ürperdi...hiç bilmiyordum..

lanet olsun allah öyle vicdan versin ki o çocuğun ölürken çektiği acının mislisini yaşasın

daha sıralıyacam olmuyacak şimdi...

bacak arası sevdasına çocuğunu yok eden pislik...

insan o adındaki muhammet manasından etkilenir ya bu nedir ???
ya işte düşünün 2009 yılında olmuş olay ve ben asla etkisinden kurtulamıyorum..
hatta bazen o çocuk için göz yaşı döküyorum..

aynen bende ve düşündükçe içim eziliyor..
resmen pislik bu..

Link ekledım olay için..

bende bunu anlamıyorum ya nasıl bu kadın bu cani serbest kalabilir ki?

Serbest kalma sebebi sevgilisi öldürmüş çocuğu, o sadece korkutun kimseye söylemesin demiş ama sözde çocuğun öldüğünden haberi yokmuş ve nereye gömdüklerini dahi bilmiyormuş. Hoş çocuk gömülmemişte ya.

Bu kadin neden basil serbest kaldi ya ... Adaletini seveyim turkiye....
Suçsuz milleti at içeri 4 yil sonra ay yanlislik olmuş diye dalga gec insanlarla.. Boyle pis bir insani da hakli bul...

Bu ülke resmen çukura doğru yuvarlanıyor
hangi akla hizmet bunu serbest bırakabildiler ?
bende isyan ediyorum böyle sisteme..
ekmek çalan çocuk yıllarca hapis yatar , bunlar çıkar
oh ne ala memleket..

Serbest kalma sebebi sevgilisi öldürmüş çocuğu, o sadece korkutun kimseye söylemesin demiş ama sözde çocuğun öldüğünden haberi yokmuş ve nereye gömdüklerini dahi bilmiyormuş. Hoş çocuk gömülmemişte ya.
iyi ama oraya çıkınca herşeyi itiraf etti..
hatırlasana herşeye evet dedi..

Back