• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dilay Korkmaz Saç Rengi-Kumral(resimli)

mzy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
1.134
1
156
kızlar bu renge oldum olası bayılıyorum küllü bir renk ama ne yazıkki geçen ay bakır kahve saçımı siyah boyadım.1 haftadır beyaz sabunla yıkadım şuan koyu kahve saçlarım.bu renk için ne yapsam açsammı.sonra hangi boyaya boyamalıyım?saçlarım belime kadar geliyor çok kararsızım ama çok seviyorum bu rengi aklım kalıyor hep şu renge ulaşsam değiştirmiycem uzun bir süre
$dsc4540_3.jpg
buda başka aynı renk
$kalin-kas-modelleri.jpg

Ay ilk fotodaki kızın saçları ne kadar güzel öyle ben de bu renge bayılıyorum çok doğal ve bence uzun saçta daha bi havalı duruyo benim de hayallerimdeki renktir ama saçımı hep siyah ve kızıl gibi dönülmesi zor renklere boyadığım için uzun süre de hayal olarak kalcak sanırım:14: nasıl elde edebileceğini bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda kavuşursun bu renge canım:16:

saçlarım şuan tam bu rengi aldı
images

saçlarınızın rengi koyu böyle açık olması için açılması lazım ama saçlar çok yıpranıyor bence yavaş yavaş o renk elde edilebilir koyu küllü kumralla başlayın boyamaya ama dikkat edin saçta yeşil yansımalar oluyor resimdede var gerçi zamanla yıkandıkça geçiyor kepekli saçlar için olan şampuan saçtaki boyayı çok güzel akıtıyor birde saçlara yağ bakımları yapıyoruzya mesela ben zeytinyağ balla saçımdaki boyayı nerdeyse hepsini akıttım sürüp birkaç saat bekliyosunuz sonra kepekli şampuanla yıkıyorsunuz sonrada küllü kumralla başlayın her boyamadada bir ton açık küllü kümral kullanırsınız saç açıldıkça tabi en azından nasılsa saçlarınızı boyayacaksınız denemiş olursunuz yoksa son çare saçın renginin oryalle açılması ben palette röfle setiyle saçlarımı platin rengine kadar açtım ama sçlar çok yıpranıyor oryal kadar olmasada yıpranıyor önce boyayla denemenizi tavsiye edrim kolay gelsin:16:

kızlar dayanamadım bügün palettenin açıcısıyla açtım saçlarımı saçlarım şuan irlanda kızılı oldu biraz böyle kullanıp kumraldansa sarıya geçiş yapmak istiyorum ne yapmalıyım sizce bir kez daha mı açsam yoksa küllü sarıya fln boyasam bu turunculuklar gidip sarıya döner mi?
saçım şuan tam bu renk oldu şükürki heryerini eşit açabildim tam bu resimdeki ton ve renk

$imagesCAM6QN7R.jpg
istediğim renk ise
images

canım sanki kumral kahve ama aralarada birşeyler atılmış gibi ince ince ..

aslında kuaför çok iyi bilir ama buraya kadar gelmişken birde giderim yakar saçlarımı.inş bulabilirim nerenk olduğunu

palettenin hangi açıcısı bu canım ve neden kızıl açılmış sarı değil cahilim bu konuda:44:

palettenin hangi açıcısı bu canım ve neden kızıl açılmış sarı değil cahilim bu konuda:44:

canım açıcıların hepsi turuncu açıyor ondan sonra sarıya dönüyor rengi ama saç çok koyuysa turuncuda kalıyor.açıksa bile sarıya kadar açıyor ama yine içinde turunculuk oluyor saç rengin ne olursa olsun.oyüzen açıcıdan sonra küllü bir renge boyayıp hatta bazen birden fazla defa boyayıp o turunculuğu saçtan almak gerekiyor.ben bugün boyadım çoğu gitti turunculuğun.bir yada iki kere daha boyarsam kalmıycak turunculuk:16:

Back