• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilay ecrinim doğduuuu

tahaecrinRY

EVLİ MUTLU 2 ÇOCUKLU :) :)
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
441
1
116
SELAM CANLARIM BEBEĞİM DİLAY ECRİNİM DOĞDUU,HENÜZ DAHA 6GÜNLÜĞÜZ..NORMAL DOĞUMLA DÜNYAYA GELDİ BEBEĞİM..ÇOK RAHAT VE KOLAY BİR DOĞUM OLDU ÇOK ŞÜKÜRR,AMA 12 GÜN ERKEN GELDİ MİNİŞ KIZIM. OLSUNN DIŞARDA BÜYÜRLER..RABBİM SİZLEREDE YAŞATSIN BU MUTLULUĞUU HARİKA BİŞEYYY:sm_cool::sm_cool::dance:a.s.

:nazar: çok sevindim doğumun kolay olmuş hem de normal doğum ne güzel..
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. güle güle büyüt bebeğini.. :nazar:

vaktin olunca doğum hikayeni de paylaşırsan çok sevinirim..

bursada hangi hastanede doğum yaptın? bir de ne kadar ücret ödediniz acaba :uhm:

gözün aydın canım.hayırlı ve sağlıklı olur inşallah..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
allah analı babalı büyütsün canım..:emir_bebek::emir_bebek:

hadi gözünaydın dağlarkızı..hoşgelmişş dilay ecrinimizz güle güle büyüt kızını doğum kilosunuda eklede listeye yazımm hayatımma.s.

Allah anali babali büyütsün...
Nazarlardan saklasin güzel allahim...
Darisi isteyen herkesin başina...

ay canım benım bebeğinle mutluluklar dılerım analı babalı buyumeyı nasıb etsın allahım... bişey sorucam doğum yapacağın gun neler yasadın fiziken kasılmaların falan oldumu anlatırmısın canım bıraz

:1shok::1shok: bacımm hatırlıyomda msn dee nee dertleşirdik seninlee hamilee kalamadıkk bu aydaa olmadıı diee
rabbimm nelerr gösteriyorr değilmii insanaa darııssıı başımaa inşallahh canımmm ve tüm isteyenlereee:emir_bebek::ecrin_bebek:

dağlarkızı göznüz aydın canım Allah anal babalı güzelgünlerde büyütmeyi nasip etsin
bbi ara zaman bulursan yani doğumunu da yazarmısın ben de nomal istiyorum da tavsiyelerini falan dört gözle beklıyorum

gözünüz aydın canım.allahım mutlu basarılı sağlıklı analı babalı bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah:)

Back