- 8 Şubat 2020
- 4
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi Kelebeketkisi59
-
En buyuk boy canınızı yakmadı mı? Ben onu beceremedim hala.Vajinismus oldugumu farkedeli birkac ay oldu. Senelerdir evlenince olsun diye erteledigim sey megerse benim korkummuş. Kendi kendime okudum arastirdim. Parmak egzersizinde tek parmaktan öteye gidemedim. Dilator seti aldim internetten. Denemelerim sonucunda en buyuk boyu da icime alabildim, bu esnada kanama oldu, kizlik zarim da gitti sanirim artik. Sira penise gelince olmuyor. Başı giriyor gibi ama kalaninda cok aci hissediyorum, ittiriyorum, izin vermiyorum vs. Yuzdum yuzdum kuyruguna mi geldim yoksa daha kat etmem gereken asamalar mi var? Doktora mu gitmem lazim? Ayrica aparatlari sokarken de penisle de zevk almiyorum ben, kuruluk sorunum da var ne yazik ki.. bunu yenmis olan arkadaslara soruyorum dilator asamasindan sonra neyi ne sekilde yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Bende aynı şekilde 4. Boyutu alıyorum gakatBen vajinusmus kliniğinde tedavi gördüm. Orada da dediğinize benzer çalışma yaptırıp evde tekrar veriyorlar. Küçük boydan büyük boya doğru vajinaya yerleştirip yarım saat çalışıyordum. Ayrıca içerdeykende git gel ve kegel egzersizleri yaptırıyorlar. İlk ilişki zamanında önce aparatlarla çalışıp ardından ilişki önermişti dr um. Ayrıca iki pozisyon önermişti. Önce tuvalete oturur tarza oturup dizlleri yere kırıp büyük boy aparatla çalışma . ardından sizin üste olduğunuzun kontrolün sizde olduğu pozisyonda ilişki. Ayrıca hem aparatla hem gerçek ilişkide burnunuzdan derin nefes alıp ağzınızdan verdiğiniz sırada giriş yapmak veya içerde ilerletmek inanılmaz kasları gevşetiyor. Nefes alırken durun verirken itin . inş işinize yarayan bir şeyler anlatabilmişimdir
Bende aynı şekilde 4. Boyutu alıyorum fakat penis denemesinde yapamıyorumVajinismus oldugumu farkedeli birkac ay oldu. Senelerdir evlenince olsun diye erteledigim sey megerse benim korkummuş. Kendi kendime okudum arastirdim. Parmak egzersizinde tek parmaktan öteye gidemedim. Dilator seti aldim internetten. Denemelerim sonucunda en buyuk boyu da icime alabildim, bu esnada kanama oldu, kizlik zarim da gitti sanirim artik. Sira penise gelince olmuyor. Başı giriyor gibi ama kalaninda cok aci hissediyorum, ittiriyorum, izin vermiyorum vs. Yuzdum yuzdum kuyruguna mi geldim yoksa daha kat etmem gereken asamalar mi var? Doktora mu gitmem lazim? Ayrica aparatlari sokarken de penisle de zevk almiyorum ben, kuruluk sorunum da var ne yazik ki.. bunu yenmis olan arkadaslara soruyorum dilator asamasindan sonra neyi ne sekilde yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
Sizin üste olduğunuz pozisyonda deneyin kontrol sizde olsun. Ben ilk o şekilde alabilmiştim .Bende aynı şekilde 4. Boyutu alıyorum gakat
Bende aynı şekilde 4. Boyutu alıyorum fakat penis denemesinde yapamıyorum
Meraba ben 4. Boyunu alamiyorum ilerlemiyo sis nasil aldnzBende aynı şekilde 4. Boyutu alıyorum gakat
Bende aynı şekilde 4. Boyutu alıyorum fakat penis denemesinde yapamıyorum
Merhaba ben de 7 aylık evliyim ve vajinismusum parmak egzersizi ve dilatör asla yapamıyorum . Vajinama dokunamıyırum içim çekiliyor sanki . Nasıl yendiniz acaba özelden anlatabilir misiniz çıkmazdayım artık çok bunaldımEn basta zevk almamaniz normal. Henuz odak noktaniz da farkli cunku. Olup olmayacagina odaklaniyorsunuz.
Kuruluk sorunu icin kayganlastirici kullanij muhakkak. Vajinismus olmasaniz bile kuruyken birlesmeyi zor saglarsiniz.
Bne 2 seneye yakin vajinismustum. Parmak egzersizi yapmadim ve dilator kullanmadim.
Sadece lokal uyusturucu krem surup es denemeai yaptim ve bu sekilde yendim.
Alinti yaptığınız mesajimda son cumlemde belirttiğim gibi vajinaya anestezik krem surup es denemesi yaparak yendim. Parmak egzersizi hic yapamadim cunku dokunamadigim gibi bakamiyordum bile.Merhaba ben de 7 aylık evliyim ve vajinismusum parmak egzersizi ve dilatör asla yapamıyorum . Vajinama dokunamıyırum içim çekiliyor sanki . Nasıl yendiniz acaba özelden anlatabilir misiniz çıkmazdayım artık çok bunaldım
Kremin adı nedir acaba ? Teşekkürler bu arada cevap için . Bir de pozisyon ve o anda ne yapmalıyımAlinti yaptığınız mesajimda son cumlemde belirttiğim gibi vajinaya anestezik krem surup es denemesi yaparak yendim. Parmak egzersizi hic yapamadim cunku dokunamadigim gibi bakamiyordum bile.
Egrezsizi siz yapamıyorsanız bence egzersiz yapan doktorlara gidin derim. Daha kolay oluyor bu şekilde. Size doktor yapacak egzersizi ve kaslarınız gevseyecekMerhaba ben de 7 aylık evliyim ve vajinismusum parmak egzersizi ve dilatör asla yapamıyorum . Vajinama dokunamıyırum içim çekiliyor sanki . Nasıl yendiniz acaba özelden anlatabilir misiniz çıkmazdayım artık çok bunaldım
Bende aynı durumdayım dilatör de yapıyorum ama ilişkiye Bi türlü giremiyorum Bi türlü Bi çözüm bulamadımVajinismus oldugumu farkedeli birkac ay oldu. Senelerdir evlenince olsun diye erteledigim sey megerse benim korkummuş. Kendi kendime okudum arastirdim. Parmak egzersizinde tek parmaktan öteye gidemedim. Dilator seti aldim internetten. Denemelerim sonucunda en buyuk boyu da icime alabildim, bu esnada kanama oldu, kizlik zarim da gitti sanirim artik. Sira penise gelince olmuyor. Başı giriyor gibi ama kalaninda cok aci hissediyorum, ittiriyorum, izin vermiyorum vs. Yuzdum yuzdum kuyruguna mi geldim yoksa daha kat etmem gereken asamalar mi var? Doktora mu gitmem lazim? Ayrica aparatlari sokarken de penisle de zevk almiyorum ben, kuruluk sorunum da var ne yazik ki.. bunu yenmis olan arkadaslara soruyorum dilator asamasindan sonra neyi ne sekilde yapmaliyim yardimci olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?