Hayır ama fiziksel bir sıkıntı olması çok çok düşük bir ihtimal. Bir de parmağımı daha rahat sokuyorumFiziksel olarak bi doktor gördü değil mı?
merhaba fatma akan topbaşa gittiniz mi acaba hiç? kesin çözüm müdür acabaİstanbul’da yaşıyorsanız fatma akan topbaş’tan randevu alarak daha profesyonel tedavi alabilirsiniz. Kendisini instagramda takip ediyorum. Bi sayfasına bakıp fikir edinebilirsiniz
Yok gitmedim ben instagramını takip ediyorum bir çok konuda yardımcı olduğu alan var. Ben vajinismus yaşamadım hiçmerhaba fatma akan topbaşa gittiniz mi acaba hiç? kesin çözüm müdür acaba
Ben şu an Fatma hanıma geldim onun tedavisi ile düzeleceğime inanıyorum enerjisi mükemmel sizi aşırı rahatlatıyor. Boşuna zaman kaybetmenize gerçekten gerek yok.merhaba fatma akan topbaşa gittiniz mi acaba hiç? kesin çözüm müdür acaba
Neden? Once bir gidip muayene olsaydinizHayır ama fiziksel bir sıkıntı olması çok çok düşük bir ihtimal. Bir de parmağımı daha rahat sokuyorum
merhabalar biraz daha detay verir misiniz seanslar ne kadar sürüyor ve ne kadar sürede iyileştireceğinizi söyledi yani tabi ki bu kişiden kişiye göre değişir ama ortalama bir şey var mı acaba istanbulda değilim de en son çare oraya gideceğim. ve pahalı mı acaba seanslar. teşekkür ederim bu aradaBen şu an Fatma hanıma geldim onun tedavisi ile düzeleceğime inanıyorum enerjisi mükemmel sizi aşırı rahatlatıyor. Boşuna zaman kaybetmenize gerçekten gerek yok.
Vajinusmusu yenebildiniz mi. Ben de kendisine gidiyorum daha yeni başladık. Ama sanki hiç yenemeyecekmişim gibi geliyor.Ben şu an Fatma hanıma geldim onun tedavisi ile düzeleceğime inanıyorum enerjisi mükemmel sizi aşırı rahatlatıyor. Boşuna zaman kaybetmenize gerçekten gerek yok.