çok açık bir sarı. platine yakın. eğer saçın açık sarı değilse önce açtırman gerek sonra da boya markalarının yoğun açıcı olmayan en açık sarılarına boyarsın. fotosunu koyacaktım da çok küçük olduğu için bir şey anlaşılmıyor zaten.
benim saç rengim :)) ama açıkcası isteyerek bu rengi elde etmedim..yani şuanda aynı saç rengim oriel üstüne küllü kumral boyadı kuaför yani yanılmıyorsam 6.1 yada 7.1 di sadece boyadı 3 dk filan tuttu hemen yıkadı.. açık bir renk birde zor kullanımı dibin çıktımı kötü duruyor :/
benim saç rengim :)) ama açıkcası isteyerek bu rengi elde etmedim..yani şuanda aynı saç rengim oriel üstüne küllü kumral boyadı kuaför yani yanılmıyorsam 6.1 yada 7.1 di sadece boyadı 3 dk filan tuttu hemen yıkadı.. açık bir renk birde zor kullanımı dibin çıktımı kötü duruyor :/
Canım bnmde sac rengım bu tabı bu kadar sağlıklı olmasa da( cok boyamamdan dolayı) hoş renk sevıyorum platini sevemedım cok yapay gelıodu bıraz kibarlaştıralım dedim allah razı olsun benı anladı kuaförcüğüm artık degstrmem sımdı mutluyum:)
benim saçlarım şuan boyalı açık kumrala boyuyorum ama koyu sarı gibi oluyor. aslında platin gibi durmuyor gibi geldi bana açık sarı gibi ama saçlarımı kendim boyadıgım için eğer mümkünse marka ve numara olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler