- 7 Haziran 2022
- 129
- 18
- 28
- 30
- Konu Sahibi htcogretmen
-
Fikriniz için teşekkürlerYaptıkları bakımlar çok iyi olsaydı İnstagramda kendilerini paylaştıkları her storye filtre koymazlardı, her paylaşıma fotoşop yapmazlardı. Kendilerine faydası yok demek kı kaptırmayın paranızı
Yani bilemiyrm o size ve maddi durumunuza bağlı.Merhaba bn cilt bakımı yapacam da kaç ayda bir yapiliyor yada sürekli sürekli yaptırmak gerekir mi ayda bir iki ayda bir bnm arkadasim en az bir yıl devam edeceksin cilt bakımına ki cildin puruzsuzlessin falan dedi o kadar uzun mu gitmem gerekir
Dilan Polat ta yüze cilt bakımı için kampanya var da. Katılmak istiyrm. Cilt bakımı yaptıranlar hangi şehirde yaptırdı memnun kaldı mı yüzünde kötü bişeye sebep oldu mu ? Kararsızım acil lutfenn bu gece 00.00 de son randevu için. Cilt bakımının adı dipofacehydra +ozon+ collegen olarak geçiyor. Yaptırıp memnun kalanlar yazarsa sevinirim
Hangi şehirde yasiyosunz ?Merhaba canım dilan Polat'a hiç gitmedim ama gittiğim bir güzellik merkezi var memnun olduğum hydrafacial yaptırıyorum tertemiz yapıyorlar
Nerde yaptırıyosunuz canım İstanbul muMerhaba canım dilan Polat'a hiç gitmedim ama gittiğim bir güzellik merkezi var memnun olduğum hydrafacial yaptırıyorum tertemiz yapıyorlar
Hyrafacialdan sonra gözeneklerinizde bir değişiklik oldumu acabaMerhaba canım dilan Polat'a hiç gitmedim ama gittiğim bir güzellik merkezi var memnun olduğum hydrafacial yaptırıyorum tertemiz yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?