- 8 Temmuz 2019
- 12
- 2
- Konu Sahibi lavantaaa_
Kızlar kampanya varmış tepeden tırnağa 2000 ₺ ve 12 ay taksite bölüyorlarmış ben Bursa şubesine gidip gitmemekte kararsız kaldım işe yarar mı yaramaz mı ? Tecrübeli olanlar var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet katılıyorum İşte bende kararsız kaldım başlamakta çevremde de giden yok kiKampanya güzel de yapan kişide önemli
Kesinlikle tavsiye etmem 2 arkadaşım gitti birinin göbek bölgesi yandı diğeri de zaten bitirmedi aksine siyahlaştırdı. Sadece ismi olan bir yer kirpik de yaptırmışlardı sanırım o da aynı şekilde tüm kirpiiklerini döktü. Fiyat iyi fakat sonuç alamıyorsunuz veya vucudunuzda kalıcı iz bırakıyorlar. Şikayet var sitesinden girip bakın yorumlaraEvet katılıyorum İşte bende kararsız kaldım başlamakta çevremde de giden yok ki
Ay çok kötü olmuş Valla bilemedim evet fiyat iyi fakat dediğiniz gibi kalıcı iz bırakması korkuttu.Benim tüyler siyah zaten en azından köklerini zayıflatır geç çıkartır bitirmese bile diye düşünmüştüm.Tecrübeli insanlar görünce ikna oldum doğru diyorsunuz.Kesinlikle tavsiye etmem 2 arkadaşım gitti birinin göbek bölgesi yandı diğeri de zaten bitirmedi aksine siyahlaştırdı. Sadece ismi olan bir yer kirpik de yaptırmışlardı sanırım o da aynı şekilde tüm kirpiiklerini döktü. Fiyat iyi fakat sonuç alamıyorsunuz veya vucudunuzda kalıcı iz bırakıyorlar. Şikayet var sitesinden girip bakın yoruml