Dilan Polat Bursa şubesinde uygun fiyata Rasping ve dipotens seanslarım var, bana uzak ve gidemediğim için uygun fiyata devretmek istiyorum, ilgilenen olursa lütfen mesaj yazsın
Gobek bolgemde yaralar oldugu icin isleme alamadilar ,iyesince kendim arayip tekrar randevumu usturacaklar .. benim gozlemlerime gore bu iste istanbul Ataşehir cok iyi .
Gobek bolgemde yaralar oldugu icin isleme alamadilar ,iyesince kendim arayip tekrar randevumu usturacaklar .. benim gozlemlerime gore bu iste istanbul Ataşehir cok iyi .
Dilan Polat Bursa şubesinde uygun fiyata Rasping ve dipotens seanslarım var, bana uzak ve gidemediğim için uygun fiyata devretmek istiyorum, ilgilenen olursa lütfen mesaj
Dilan Polat Bursa şubesinde uygun fiyata Rasping ve dipotens seanslarım var, bana uzak ve gidemediğim için uygun fiyata devretmek istiyorum, ilgilenen olursa lütfen mesaj yazsın
Merhaba hanımlar ben Dilan polat Sakarya şubesinden kombo zayıflama paketi almıştım sağlık problemlerinden dolayı gidemiyorum devretmek istiyorum almak isteyen olursa detaylı bilgi veririm acil uygun fiyata vereceğim