G Gi_zemm Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2022 4 2 28 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Gi_zemm #1 Merhaba, dilan polattan 8 seans rasping 8 seans elektro similasyon 8 seans dipotens ve 4 seasn lenf drenaj paketi aldım. 8 Eylül'de başlayacağım. Yakın tarihlerde yaptırıp yorum yapan göremedim. Yaptırıp memnun kalan var mı cok merak ediyorum
Merhaba, dilan polattan 8 seans rasping 8 seans elektro similasyon 8 seans dipotens ve 4 seasn lenf drenaj paketi aldım. 8 Eylül'de başlayacağım. Yakın tarihlerde yaptırıp yorum yapan göremedim. Yaptırıp memnun kalan var mı cok merak ediyorum
P paul sahilleri Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 337 262 20 Ekim 2022 Konu Sahibi Gi_zemm #2 Gi_zemm .!.: Merhaba, dilan polattan 8 seans rasping 8 seans elektro similasyon 8 seans dipotens ve 4 seasn lenf drenaj paketi aldım. 8 Eylül'de başlayacağım. Yakın tarihlerde yaptırıp yorum yapan göremedim. Yaptırıp memnun kalan var mı cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... merhaba siz sonuçları söyleyin o zaman :)
Gi_zemm .!.: Merhaba, dilan polattan 8 seans rasping 8 seans elektro similasyon 8 seans dipotens ve 4 seasn lenf drenaj paketi aldım. 8 Eylül'de başlayacağım. Yakın tarihlerde yaptırıp yorum yapan göremedim. Yaptırıp memnun kalan var mı cok merak ediyorum Genişletmek için tıkla... merhaba siz sonuçları söyleyin o zaman :)