Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar aslında ön görüşme için randevu aldım ama tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :)) yaptıranlar varsa birşeyler yazarsa çook mutlu olurum
İii geceler kızlar yaklaşık 1 ay önce ön görüşme için gittiğim doktorum Nazmi Bayçın'dan randevumu aldım :)) 15 mart cuma operasyondayım :))) 1 gün yatarım sonra ayaktayım. Ağrımda 4-5 gün içinde geçermiş. Umarım çok ağrım sızım olmaz ( şans dileyin banaa
biz büyüteceğiz diye uğraşıyoruz sen küçültücem diye... inşallah güzel geçer ameliyatın. nesi vardı memelerinin? çok mu büyüktü neden küçültüyosun bakim sen :)?
biz büyüteceğiz diye uğraşıyoruz sen küçültücem diye... inşallah güzel geçer ameliyatın. nesi vardı memelerinin? çok mu büyüktü neden küçültüyosun bakim sen :)?
teşekkür ederim :)) boyum kısa zayıfım ve 90 beden giyiyorm nesi olmasın birincisi spor yaparken çok zorlanıyorum ikincisi bence biraz rahatsız edici oluyor bu boyla bu görüntü :) uzun olsam neyse de.. inşallah dediğin gbi güzel geçer :) ilerde doğum yaptığımda ne olcak onu da düşünüyorm biyandan.