Dila Hanım Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Yeni ‘Dila Hanım’ Hatice Şendil
Türkân Şoray ile Kadir İnanır’ın unutulmaz filmlerinden “Dila Hanım”ın dizi versiyonunda Şoray’ın rolünü Hatice Şendil canlandıracak

Alyazmalım’ın ardından bir Türkân Şoray-Kadir İnanır filmi daha ekrana aktarılacak. 1977’de Orhan Aksoy tarafından filme çekilen “Dila Hanım” eseri, 35 yıl sonra bu kez dizi olarak seyirciyle buluşacak. Gold Film’in patronu Faruk Turgut, Necati Cumalı’nın kaleme aldığı eserin telif haklarını satın aldı ve filminde Kadir İnanır’ın Karadağlı Rıza, Türkân Şoray’ın ise Dila Hanım karakterine hayat verdiği eserin dizi versiyonu için hazırlıklara başladı. Dizide Şoray’ın rolü için önce Tuba Büyüküstün’le görüşen Turgut, güzel yıldızın ikizleri için çalışmaya ara verdiğini açıklamasıyla Hatice Şendil’e yöneldi.

Turgut, “Kurtlar Vadisi”nin ardından oynadığı “Karadağlar”daki performansıyla beğeni toplayan Şendil’le geçen hafta el sıkıştı. Zülküf Yücel’in yazdığı dizinin çekimleri Adana’da başlayacak. Faruk Teber’in yöneteceği dizide Kadir İnanır’ın rolünü kimin canlandıracağı ise belli değil.

çok sevdiğim Türk filmlerinden biri..

ama nasıl olur bilemiyorum..

yeni bişeyler üretseler daha iyi yani ..:31:

gene mi ya :19: al yazmalıyı dizi olarak izlemedim izlemem de o güzelim filmleri mahfediyorlar,
dila hanımı da öyle yapacaklar,biraz kafa çalıştırmak,yeni senaryo bulmak zor tabi:36:

gene mi ya :19: al yazmalıyı dizi olarak izlemedim izlemem de o güzelim filmleri mahfediyorlar,
dila hanımı da öyle yapacaklar,biraz kafa çalıştırmak,yeni senaryo bulmak zor tabi:36:

bende filmlerin diziye dönüştürülmesini sevmiyorum zaten çok farklı bir senaryo ortaya çıkıyor:19:
bunun yerine daha üretici olsalar yeni konular izlesek daha iyi olur:31:

Öyle Bir Geçer Ki de Ali Kaptan'ı canlandıran Erkan Petekkaya yeni dönemde "Dila Hanım"da rol alaca

Kadir İnanır'ın canlandırdığı Karadağlı Rıza karakterine hayat verecek. Dila Hanım'ı ise Hatice Şendil canlandıracak. Dila Hanım da kocasının katiline aşık olan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Dila Hanım (Hatice Şendil) Karadağlı Rıza'ya (Erkan Petekkaya) aşık oluyor.Erkan Petekkaya yeni dönemde "Dila Hanım"da rol alacak Bölüm başına 55 bin Tl kazanaca

Öyle Bir Geçer Ki de Ali Kaptan'ı canlandıran Erkan Petekkaya yeni dönemde "Dila Hanım"da rol alaca

Kadir İnanır'ın canlandırdığı Karadağlı Rıza karakterine hayat verecek. Dila Hanım'ı ise Hatice Şendil canlandıracak. Dila Hanım da kocasının katiline aşık olan bir kadının hikayesi anlatılıyor. Dila Hanım (Hatice Şendil) Karadağlı Rıza'ya (Erkan Petekkaya) aşık oluyor.Erkan Petekkaya yeni dönemde "Dila Hanım"da rol alacak Bölüm başına 55 bin Tl kazanaca

erkan petekkaya diziden cikiyormu :ssz: öbgz onsuz nasil olcak :44:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle iki sezon ekranlarda olan Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi belli oldu. Dün gecce yayınlanan sezon finali ile 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'den ölerek ayrılan 'Ali Kaptan' Erkan Petekkaya yeni dizisini açıkladı. Petekkaya, başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın oynadığı Türk Sineması'nın en beğenilen fimlerinden olan Dila Hanım'ın dizi versiyonunda rol alacak. Gold Film'in çekeceği dizinin çekimleri ağustos ayında Adana'da başlayacak. Dizide Dila Hanım'ı kimin oynayıp oynayacağı henüz kesinleşmedi.

[video=youtube;ejKH3thJBCY]http://www.youtube.com/watch?v=ejKH3thJBCY&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;I-AyvTRPfvo]http://www.youtube.com/watch?v=I-AyvTRPfvo&feature=player_embedded[/video]

[video=youtube;I-AyvTRPfvo]http://www.youtube.com/watch?v=I-AyvTRPfvo&feature=player_embedded[/video]

Hiiç olmamış...Türkan Şoray ve Kadir İnanır dan sonra cıkssss..

Türkan Şoray'ın silahı tutuşu,bakışındaki öfkeyle karışık aşkı nerdeee, bu hatununki nerde..

Neden dizi yaparlarki böyle kült yapımları...
Bence oyuncular için de dezavantaj kariyerleri açısından. örneğin ben izlersem hep kıyaslama içinde olacağım..Ön yargım zaten izlemeden var...
Benim gözümden düştüler yani..:1:

[video=youtube;cL6TKKowg38]http://www.youtube.com/watch?v=cL6TKKowg38[/video] bide buna bakin

:(((( yeni versionu saka gibi

şahsen ben izlemeyi düşünüyorum.kadroyu oyunculuklarını beğendiğimden değil,filmiyle karşılaştırmak için.inşallah mahvetmezler ya,dila hanım en sevdiğim türkan şoray-kadir inanır filmlerinden biridir.açıkçası güzel bir dizi olacağını düşünmüyorum 10-15 bölümde bitirirler bu oyuncularla.bence dizileri en iyi yapan unsurlardan en önemli olanı oyunculardır.ama benim uygun gördüğüm dizi oyuncu kadrosu ise şöyle;
KARADAĞLI RIZA BEY tabiki KENAN İMİRZALIOĞLU $Kenan-İmirzalıoğlu-Emlak-Sektörüne-Giriyor.webp
DİLA HANIM;esmer bir bayan seçmek lazım o yöreye uygun olsun diye,tuba büyüküstün olabilirdi mesela,arzum onan olabilirdi,fahriye evcen de olabilirdi.hatta En uygunu fahriye evcen olurdu heralde.benim görüşüm böyle.hatice şendil'i beğenmedim şahsen.erkan petekkaya ise yorumsuz.:ssz::ssz::ssz::ssz:
$tuba büyük.webp
$images (1).webp
$54405.webp
$sahra_278774.webp
$Fahriye_Evcen_1_131359.webp

bir türk filimini dizi yapmak ne kadar ömrü olur???ben oyunculardan ötürü sevmedim

erhan petekkayayı sadece ali kaptan rolünde izledim sürekli ağ ve zengin aile adamı rolünde gelinciktede ,aynalıtahirdede çok itici geldi.........hatice şendilmi ne ise oda bana itici geliyorrr

bu aksam içni kayıp şehirden yana kullandım hakkımı memnunda kaldım güzel bir diziye benziyorr

birde vedayı bekliyorum

ben izledim çok da berbat olmamış,en azından izlenmeyecek kadar değil.hatice şendil hakikaten olmamış ama yaa,bir tek onun oyunculuğunu beğenmedim,yoksa kurgu hoşuma gitti izlicem ama inşallah batırmazlar.şuan orta seviyede bi dizi daha da aşağıya inmesin:ssz::ssz::ssz:

Ben de izledim orjinalini asla tutamaz ama orta seviyede, vakit geçirmek için izlenebilir.
Bu arada Hatice Şendil'in gelinliğine biten bir tek ben miyim ? Marka verseler bugün alırım. :1: Sade ve şıktı. :17:

Bence çoooooookkkk güzel olmuuuusssss :))

Ben sahsen çoook begendimmm :16:

Hatice Sendil çok iyi oynuyor, ve rolüne cok yakismis :)

Erkan petekkaya'da çok yakismis, karizmatik adam :8:

Ilk bolümü çok guzeldi, merak uyandiriyo, sonrasinda nolcak diye.....

Tabiki, Türkan Soray, ve Kadir inanir'in yerini tutmaz, ama onlarin zamaninda farkliydi, bu zamanda farkli, bugunun oyuncularini da

kotulemeyin bence, cunku biz izledigimizde ne kadar basit gorunsede, oyunculuk cok zor bir meslek... Bizlere kolay geliyo elestirmek !

Ama onlarin yerin bide bizi koysunlar bakalim yapabiliyomuyuz ? :19:

Bence Dila Hanım,Muhteşem yüzyılın Prenses Isabella Fortuna'sı Melike İpek Yalova olmalıydı.Zaten Türkan Şoray'a benzerliğiyle bilinir.Erkan Petekkaya'da bıyıklı mı olmalıydı ve saçları daha uzun geriye taranmış ama Ali kaptan modundan çıkmamış gibi olurdu o zamanda sanki...

$imagesCAILT52T.webp$imagesCACUUTG4.webp$imagesCA2N1APL.webp

Back
X