Canım, endişelenecek bir durum değil. Boğazında faranjit oluşmuş, ve aft meydana gelmiş yani beyaz yaralar. Gargarayı gece yatmadan önce dişlerini fırçaladıktan sonra yap. Gündüz yapma, fazla gargarada iyi değildir. tahriş yapar. Gündüzde gene dişini fırçala temizledikten sonra tuzlu su ile gargara yapmanı öneririm. Bu yaralarda en az 7 gün olur sonra kendi kendine söner. Asitli ve acılı yiyeceklerden uzak dur. Sıcak çay sıcak yemek yeme. Ilıt öyle ye. Çok soğuk suda içme. Geçmiş olsun
çokk geçmiş olsun. İnşallah geçer hemen. Beyazlık deyince benim de aklıma direk aft geldi. Siz de nette okumuşsunuzdur insanın başka organlarıanda ki rahatsızlıklar dilde kendini belli edebiliyormuş.
Nete bakıp gözünüz korkmasın. Benim annemde de sizinkine benzer kabarcıklar çıkmıştı. Gitmediğimiz doktor kalmamıştı ki onun ağrısı da oluyordu. Sonuçta onun ki nin midesinden kaynaklandığı belli oldu.
Eğer geçmezse sizde o gittiğiniz doktorun önerisinde dahiliye kbb gibi bölümlere de baktırın.
Slm benzer bir durum bndede oldu sizin yaralar nasil gecti bn bide 8 aylik hamileyim yardimci olursaniz cok sevinirim bnde korkuyorum uzun suredir vr bndede nette gezerken yazinizi gördümsağol canım valla yarın gidince doktora söylicem ne kadar test varsa yapsın valla kafayı yicem ya ben dil enfeksiyonunun bu kadar hastalık belirtisi olacağını ne bilim hiç düşünmedim korkuyorum yaa kanser falansam allahım çok kötü bi duıygu kimseyi sağlığından etmesin yarabbim ne zormuş gerçekten bi çok şeyi kafamıza takıyoruz yaa arkadaşlar hepsi boş en önemlisi sağlık gerçekten(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?