dil üzerindeki kırmızı kabarcıklar?

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar son 1 aydır dilimin arka kısmına doğru yutak bölgesinde kırmızı kabarcıklar var doktora gittm gargra filan verdi antbiyotik verdi antibiyotiği fazla kullanamadm o arada cildimde de bişiler cıkmıstı cildiye de antibiyotik verdı hepsi ağır gelir diye kullanamadım ama gargarayı hergün yaptım yine de geçmemş hatta çoğalmış kenarlarında beyazlıklarda var netten araştırdm çok kötù şeyler çıktı biçok hastalığın belirtisi olabilirms çok korkuyorum yarın icin randevu aldm benzer birşey yaşayan varmı aranızda?

benim kızımın dilinde çıkmıştı kırmızı kabarcıklar ateşlenmeden kaynaklıymış doktorumuz bir krem verdi bikaç günde geçmişti

Canım, endişelenecek bir durum değil. Boğazında faranjit oluşmuş, ve aft meydana gelmiş yani beyaz yaralar. Gargarayı gece yatmadan önce dişlerini fırçaladıktan sonra yap. Gündüz yapma, fazla gargarada iyi değildir. tahriş yapar. Gündüzde gene dişini fırçala temizledikten sonra tuzlu su ile gargara yapmanı öneririm. Bu yaralarda en az 7 gün olur sonra kendi kendine söner. Asitli ve acılı yiyeceklerden uzak dur. Sıcak çay sıcak yemek yeme. Ilıt öyle ye. Çok soğuk suda içme. Geçmiş olsun

Canım, endişelenecek bir durum değil. Boğazında faranjit oluşmuş, ve aft meydana gelmiş yani beyaz yaralar. Gargarayı gece yatmadan önce dişlerini fırçaladıktan sonra yap. Gündüz yapma, fazla gargarada iyi değildir. tahriş yapar. Gündüzde gene dişini fırçala temizledikten sonra tuzlu su ile gargara yapmanı öneririm. Bu yaralarda en az 7 gün olur sonra kendi kendine söner. Asitli ve acılı yiyeceklerden uzak dur. Sıcak çay sıcak yemek yeme. Ilıt öyle ye. Çok soğuk suda içme. Geçmiş olsun

sağol canım doktorda aft dedi ilk etapda ama 1 ay oldu bir türlü geçmiyo bende ateşlenme falanda olmadı hafif boğaz enfeksiyonu geçirdim oda geçti şimdi bunlarda ne ağrı nede acı yok sadece orda öylece duruyolar ağız bakımıma çok dikkat ederim 3 öğün mutlaka fırçalıyorum ip ara fırça v.s herşeyide kullanıyorum orda öyle gördükçe moralim bozuluyo bide nette birsürü şey ağrısız acısızsa dil kanseri olma riski v.s yok aids belirtisi falan ay kafayı yicektim kaç gündür ilk defa oluyo böyle bişe :(

çokk geçmiş olsun. İnşallah geçer hemen. Beyazlık deyince benim de aklıma direk aft geldi. Siz de nette okumuşsunuzdur insanın başka organlarıanda ki rahatsızlıklar dilde kendini belli edebiliyormuş.

Nete bakıp gözünüz korkmasın. Benim annemde de sizinkine benzer kabarcıklar çıkmıştı. Gitmediğimiz doktor kalmamıştı ki onun ağrısı da oluyordu. Sonuçta onun ki nin midesinden kaynaklandığı belli oldu.

Eğer geçmezse sizde o gittiğiniz doktorun önerisinde dahiliye kbb gibi bölümlere de baktırın.

çokk geçmiş olsun. İnşallah geçer hemen. Beyazlık deyince benim de aklıma direk aft geldi. Siz de nette okumuşsunuzdur insanın başka organlarıanda ki rahatsızlıklar dilde kendini belli edebiliyormuş.

Nete bakıp gözünüz korkmasın. Benim annemde de sizinkine benzer kabarcıklar çıkmıştı. Gitmediğimiz doktor kalmamıştı ki onun ağrısı da oluyordu. Sonuçta onun ki nin midesinden kaynaklandığı belli oldu.

Eğer geçmezse sizde o gittiğiniz doktorun önerisinde dahiliye kbb gibi bölümlere de baktırın.

sağol canım valla yarın gidince doktora söylicem ne kadar test varsa yapsın valla kafayı yicem ya ben dil enfeksiyonunun bu kadar hastalık belirtisi olacağını ne bilim hiç düşünmedim korkuyorum yaa kanser falansam allahım çok kötü bi duıygu kimseyi sağlığından etmesin yarabbim ne zormuş gerçekten bi çok şeyi kafamıza takıyoruz yaa arkadaşlar hepsi boş en önemlisi sağlık gerçekten:((

Slm
sağol canım valla yarın gidince doktora söylicem ne kadar test varsa yapsın valla kafayı yicem ya ben dil enfeksiyonunun bu kadar hastalık belirtisi olacağını ne bilim hiç düşünmedim korkuyorum yaa kanser falansam allahım çok kötü bi duıygu kimseyi sağlığından etmesin yarabbim ne zormuş gerçekten bi çok şeyi kafamıza takıyoruz yaa arkadaşlar hepsi boş en önemlisi sağlık gerçekten:KK43:(
Slm benzer bir durum bndede oldu sizin yaralar nasil gecti bn bide 8 aylik hamileyim yardimci olursaniz cok sevinirim bnde korkuyorum uzun suredir vr bndede nette gezerken yazinizi gördüm

nette bir sürü şey yazar bunlarda bizi korkutuyor,en iyisi bir doktora göstermek içinize sinmezse başka bir doktora daha gösterin.ama içinizi karartmayın nette yazıyor kötü şeyler ve sonuçta bir doktorda bakmış canınızı sıkmayın.benim ağzımın içinde ısırmaktan dolayı yalancı kist oluşmuştu.çok korkmuştum.doktora bile gitmeye korkuyordum.doktor arkadaşlarıma gösterdiğimde onlarda diş doktoru olmadığı için tam emin olamadılar.sonra sormuşlar bir doktor arkadaşlarının da olmuş.mukoza sıvısı sıkıştığı için kist gibi duruyormuş gittikçe büyüyormuş.doktorda biraz daha büyüsün öyle alalım dedi.geçen yıl çene cerrahi kisti aldı dikti.

Doktorun verdiği antibiyotiği zamanında neden kullanmadın ki.. Tekrardan git cildiye uzmanına, yeni durumunu, şikayetini anlat. Biz burdan çözüm bulamayız ki. Kötü birşey de olabilir, basit birşey de

Bende de aynı sorun var ve geçmiyor kırmızı kabarcıklar hatta dil üzerinde de harita gb görüntüler oluştu kbb mineral eksikligi deyip bir kaç ilaç verdi ama hala aynı duruyor sebebini buldugunuzda yazarsanız sevinirim

Back
X