• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dil üzerinde leblebi büyüklüğünde beyaz sertlik

semplice_signora

Konuşası bile yok...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2012
7.075
3.075
148
42
Merhaba
Dilimde uzun yıllardır mantar var.Tedavisine devam ettirmedim.Acı,asitli gibi şeyler yediğimde,çok üzüldüğümde su içerken bile yanar.Ama sorum bu konuda değil.3-4 gündür dilimin ortasında bi sertlik hissediyorum.Daha da belirginleşti bugün.Beyaz rengi var.Acımıyor bastırınca falan.Sadece damağıma dokunuyor,hissediyorum sürekli.Arefe olduğu için dra da gidemedim bugün.Üstelik 34 haftalık hamileyim.Bana bi fikir verirmisiniz?Bu konuda tecrübesi olan varmı?Çok endişeliyim:18::18::18::18::18:

Merhaba
Dilimde uzun yıllardır mantar var.Tedavisine devam ettirmedim.Acı,asitli gibi şeyler yediğimde,çok üzüldüğümde su içerken bile yanar.Ama sorum bu konuda değil.3-4 gündür dilimin ortasında bi sertlik hissediyorum.Daha da belirginleşti bugün.Beyaz rengi var.Acımıyor bastırınca falan.Sadece damağıma dokunuyor,hissediyorum sürekli.Arefe olduğu için dra da gidemedim bugün.Üstelik 34 haftalık hamileyim.Bana bi fikir verirmisiniz?Bu konuda tecrübesi olan varmı?Çok endişeliyim:18::18::18::18::18:

kist şeklinde bir şey olabilir mi acaba? inşallah önemli bir şey değildir.
doktora danışman da fayda var. hamile olunca hepsi üst üste geliyor zaten.

Merhaba

Merhaba aysedurmaz...konuyu acalı cok olmussun ama insallah bana cvp verirsin..benim dilimdede beyazlık var dr cıktım mantar degil ama önlem icin mi.....tin..gargara verdi..bi faydasını gormedim su ande 32 haftalık hamileyim..mantar bulasıcı mı bilmiyorum..yada nasıl bulasır..bunu yaşamış biri olarak sana sormak istedim cunku dr lar bunu pek bilmiyor..kimisi bulasmaz kimisi bulasır diyor..özellikle dilde olan mantardan ve bende kendimde mantar olduguna inanıyorum cunku bir turlu gecmiyor dilim diken diken..pıtır pıtır..kuru bazen acıyo ve dilimde beyaz..bebeğe bi zararı varmı..bana biraz yazarsan sevinirim..rabbim şifa versin hepimize..

Merhaba aysedurmaz...konuyu acalı cok olmussun ama insallah bana cvp verirsin..benim dilimdede beyazlık var dr cıktım mantar degil ama önlem icin mi.....tin..gargara verdi..bi faydasını gormedim su ande 32 haftalık hamileyim..mantar bulasıcı mı bilmiyorum..yada nasıl bulasır..bunu yaşamış biri olarak sana sormak istedim cunku dr lar bunu pek bilmiyor..kimisi bulasmaz kimisi bulasır diyor..özellikle dilde olan mantardan ve bende kendimde mantar olduguna inanıyorum cunku bir turlu gecmiyor dilim diken diken..pıtır pıtır..kuru bazen acıyo ve dilimde beyaz..bebeğe bi zararı varmı..bana biraz yazarsan sevinirim..rabbim şifa versin hepimize..
O zamanlar yaşadığımda bişey çıkmadı benim. Stres kaynaklı olabilir dedi gectiler. Benim mantarım bulaşıcı değil. Bulaşma diye de biliyorum. Sen yine de cildiyeci ye görün bence.

Öncelikle cevabın icin cok tesekkur ederim...ben bunun icin pro fa cıktım..bak inceledi dedim hamileyim test yaptirayim asla gerek yok dedi cunku sende birsey yok dedi..mantar falan yok dedi....fak benim dilimin ortası sanki surekli dikenli tel gibi bazen acıyo..bazen yanıyo..ve dilim pıtır pıtır..bana hamilelik ten hormonlardan vitamin eksikligi..falan dedi.. suande beyazlık yok dilimde.. tam 1 ay olcak bi ara gecer gibi oldu fakat gecmedi..psikokojim alt üst oldu..senin gecmistir insallah ..senin yasadıklarında benim gibimiydi..bu arada coktan dogum yapmıssın rabbim sana evladına ve tum sevdiklerine sağlıklı huzurlu güzel bir hayat versin..