• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dil Terapistine Giden Varmı , 2.5 Yaş

SelinArya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
4
0
1
32
Merhaba Arkadaşlar
Benm kızım 2.5 yaşında ne istesen getiriyi ne desem yapiyo ama konuşmaya gelince pek konuşmuyor biraz ekrana maruz kaldı ben nasıl bu hatayı yaptım bilmiyroum ama diğer 2 çocuğumda bu şekil yapmadım neyse çocuğum sadece anne mama
Baba
Gel
Bu
Al
Ne
Gibi şeyler soyluyo doktora goturdugum de oyun gruplarına götür açılır dedi çocukta bı sknti görmedi ben de devlete bağlı dil terapisti buldum 10 gün sonra ya randevumuz var merak ettiğim dil terapistine gidip bu yaşlarda iyi sonuç alan varmı ?
( Tablet TV daha izletmiyorum sürekli oyun oynuyoruz bisiler konusyorum )

Yigenimde konusamazdi bu kadar bile söylemezdi. Kardeşim o yaşlarda kreşe vermişti 1 yıl sonra konuştu .Tabi yaşıtlarını yakalaması zaman alıyor. Endişelenmeyin fakat onlemleride alın.

Yigenimde konusamazdi bu kadar bile söylemezdi. Kardeşim o yaşlarda kreşe vermişti 1 yıl sonra konuştu .Tabi yaşıtlarını yakalaması zaman alıyor. Endişelenmeyin fakat onlemleride alın.
Teşekkür ederim smdi daha ilgiliyim baya canlandı fakat biraz ihmal ettim sanurim teşekkür ederim

Back
X