• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dil bağı ameliyatı sonrası

gozdeozcann

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2022
12
3
6
30
Bebeğim 3 aylık bugün dil bağı ameliyatı oldu normalde emmiyor biberonla besliyoruz çok acısı var sanırım kaşık biberonla zorla az miktar veriyoruz daha önce tecrübe eden var mı ne yapacağımı şaşırdım aç olmasina mı yanayım yoksa acı çekmesine mi

Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Postunuz görünsün diye yazıyorum yorumu , bu konuda bilgim yok maalesef...

Baği nasıldı da ameliyat oldu acaba, benim oğlumda da vardi. Cocuk cerrahı hemen kesti cok az bi kanama oldu bitti kalin miydi

Baği nasıldı da ameliyat oldu acaba, benim oğlumda da vardi. Cocuk cerrahı hemen kesti cok az bi kanama oldu bitti kalin miydi
Ben de sonradan acele mi ettik acaba dedim anesteziyle yapıldı başka doktora gitmedik bir de küçücük bebeğe ameliyattan yarım saat önce damar yolu açtılar zaten 4 5 saatlik açlık istemislerdi o haldeyken çok korktu da

Merhaba hangi sehirdesiniz acaba hangi doktora kestirdiniz bizde de var da doktor arayisindayim ufak birsey ama arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşamak istemiyorum

Merhaba hangi sehirdesiniz acaba hangi doktora kestirdiniz bizde de var da doktor arayisindayim ufak birsey ama arkadaşın yaşadığı gibi bir durum yaşamak istemiyorum
Ben Ankara dayım, biz aslında pipisinde kızarıklık var diye Hacettepe den prof. Tutku soyere randevu almıştık. Sonrada dil bağıda var dedik orda keselm dedi hemen. makasla kesti

Back