• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri diktirmek istediğim gelinlik

gabortoz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
664
1
318
Trabzon
kızlaar nasıl sizce

araştırma işine girdikten sonra bunu beğendim kendimce biraz değişiklikler yaparak tabi mesela belindeki kemek olmayacak üst kısmı prensesinki gibi olacak arkasının v si biraz daha uzun olacak kuyruğu uzun olacak ve uzun duvağı olacak

attachment.php

attachment.php

attachment.php

gelin çiçeğimi böyle bişey yaptıracam ayakkabılarım da bu tarz olacak

shoeandflowers-mylinhandthorIMG_0178.jpg

Eklentiler

• $la_sposa_gelinlik_modelleri_2010--7.jpg
    $la_sposa_gelinlik_modelleri_2010--7.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $la-sposa-gelinlik-modelleri.jpg
    $la-sposa-gelinlik-modelleri.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
La sposanın biraz eski bir modeli. Bence sahibinden.com adresine bir bakın, bir de vakko outletlere. bunun veya çok benzer bir modelin orijinalini bulma ihtimaliniz var diye düşünüyorum.

La sposanın biraz eski bir modeli. Bence sahibinden.com adresine bir bakın, bir de vakko outletlere. bunun veya çok benzer bir modelin orijinalini bulma ihtimaliniz var diye düşünüyorum.

biliyorum eski modeli olduğunu ilk çıktığında kenara koydum bugünler için :1: yeni modellerinde beni cezbeden olmadı. orjinal olmasına gerek yok diktireceğim yerin aynısını çıkartacağından şüphem yok yine de önerilerine bakacam teşekkürler

arkası çok güzel ama ön kısmı hoş değil bence ön tarafında değişiklikler yaptırabilirsin.

Bence önü de arkası da çok güzel, arkasındaki fiyonk ve göğüs kısmına özellikle bayıldım, çok hoş :16: Biraz daha kabarık olmasını tercih ederdim onun dışında güzel bana göre.

Son düzenleme:
Ben de bu ara gelinliğe merak sardım:1::1: Senin için birkaç model ekledim belki beğenirsin tatlım :12: $38zxx.jpg $309.jpg $308.jpg $Armani-Wedding-Gowns-11.jpg $bridal gowns and dresses_4.jpg $sifon-yandanfarba-gogusdarpeli-gelinlik.jpg $wedding-dress-Hochzeitskleid-robe-de-mariée7.jpg

Sıkma güzel canını yaa halledersin merak etme :) Sen kızların gösterdiği modellere falan da bak, bulunduğun yerdeki gelinlikçileri de gez iyice, içine en çok hangisi sinerse onu yaptır, çünkü herkesin aynı şeyi beğenmesi çok zor, zevkler çok farklı bu durumda önemli olan senin beğenip kafanın rahat olması, 'acaba' ların ortadan kalkması. :39:

Ben arkasına ve göğüs kısmına bayıldım!
Etek önden daha farklı dursa daha iyi durur belkii... Onun dışında çok şirinn mutluluklar:16:

Sıkma güzel canını yaa halledersin merak etme :) Sen kızların gösterdiği modellere falan da bak, bulunduğun yerdeki gelinlikçileri de gez iyice, içine en çok hangisi sinerse onu yaptır, çünkü herkesin aynı şeyi beğenmesi çok zor, zevkler çok farklı bu durumda önemli olan senin beğenip kafanın rahat olması, 'acaba' ların ortadan kalkması. :39:

haklısın herkes herşeyi beğenecek diye bi şart yok ben bu gelinliğin arkasına bitmiştim zaten ne biliyim biraz daha bakıcam karasız olmak çok zor :50:

Şekerim bence bu gelinliklerle hareket etmekte zorlanırsın. Daha hafif birşeyler tercih et bana kalırsa. Fon perde gibiler :))

Back