diksiyon kursları önerileriniz nelerdir? haftaya yazılmayı düşünüyorum

diksiyon kursları önerileriniz nelerdir?

• marjinal akademi

OY: 0 0,0%
  • semiha beksoy opera vakfı

• dialog anlatım iletişim

• kuşdili

OY: 1 100,0%
  • kariyer akademisi

• ve diğer önerileriniz

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

aybismm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
93
0
96
34
İstanbul
arkadaşlar diksiyon kursuna yazılacağım.kişisel gelişimin yanı sıra akademik bir getiri sağlamasını istiyorum bana.bu yüzden bana önereceğiniz ismi olan ve referansları kuvvetli kursları paylaşır mısınız. mümkünse buralara gitmiş kişilerden duyduklarınıza göre ya da sizler gittiyseniz bir tecrübe sonucu izlenimleriniz doğrultusunda söylerseniz çok memnun olurum kaydirigubbakcemile5

Canım benim kardeşimin konuşma aksaklığı vardı. Kuş diline gitti. Orada uzmanla bire bir ders yaptı. Bir nevi terapi gibiydi. Diksiyon kursları nasıldır bilemiyorum ama kardeşim bire bir çalışmlaradan epey fayda gördü..

canım ankaradasın sanırım, yazıldın mı bi kursa?
bu yazdığın kurslar dışında bir kurs önerebilirim galiba ben sana.
haftaya ben de gideceğim çünkü.

kızlar bole bı kursa bende gıtmıorum cv ımde bole bı sertıfıkanın yer alması ıı olacaktır.
tavsıyelerınız nereler

internetten bu konuyu araştırıyorum ben de bir süredir. ancak çoğunluğu sunucu-spikerlik- diksiyon kursu şeklinde sanırım. sadece diksiyon kursuna gitmek istiyorum, eminim ne kadar konuşmamıza güvensek de yaptığımız, bilmediğimiz hatalar vardır. öğrenmenin sınırı yok, değil mi?zemuszemus

eğer referans üzerine bir kursa yazılmazsanız, ismek ya da halk eğitim kursları da işinizi görür diye düşünüyorum. ayrıca şansınız varsa ve iyi bir hocaya denk gelirseniz, o yüksek ücretleri ödeyeceğiniz özel kurslardan daha fazla fayda da görebilirsiniz. dikkatimi çeken aynı ünlü spikerin adının aynı anda birkaç kursun sitesinde yayınlanması. yani o isimlere kanıp kayıt olmamak gerekiyor.

merhaba ben diksyon ve spirkerlik kurslarına ayrı ayrı gittim zaten spikerlik kursunagitmen için güzel bir sese ve diksyona sahip olman gerekiyor beni mulakatla almışlardı diksyon kursuna da gittim hocamız resmi tören spikeriydi ismini unuttum şimdi diksyon kursuna gitmeni öneririm çünkü güzel konuşmak güzel şarkı söylemek gibi yani oda bir özellik ve ilgi çekiyor halk eğitimlere ismek başvurabilirsin canım..

ben halk eğitime gidiyorum süperde bir eğitim alıyorum,bence önemli olan kursun adından çok o belgeyi almaya gösterdiğin eğilimdir..

Merhaba Spikerlik kursu için bundan 8 ay evvel Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezinin spikerlik eğitimini bitirdim. Rahatlıkla söyleyebilirimki Hakan bey bu konuda bir numara. istisnasız her öğrencisiyle ayrı ayrı ilgileniyor. Kurs öncesi bir ay boyunca araştırma yaptım tek tek bütün kurslara gittim diyebilirim. Eğer bir kursa gitmek istiyorsanız Hakan bey ile bizzat görüşmeden karar vermeyin derim. Zaten gittiğinizde ( Eğer diğer kurslarada gittiyseniz ) bu spikerlik kursunun teknik farkını göreceksiniz.

Diğer kursları epey araştırdım.Giden arkadaşlarımda var ancak şunu diyebilirim ki gerçekten bu mesleği yapmak istiyorsanız ve gerçek stüdyolarda ve televizyon kanallarında eğitim almak istiyorsanız doğru adres: Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi.Zira incelerseniz diğer kurslardan çok farklı olduğunu göreceksiniz. Eğitimlerinde kullandıkları sistemleri çok farklı . Örneğin, Öğrencilerin hepsi canlı haber sunumu yapıyor ve internet televizyonundan binlerce kişiye ulaşıyor. Bir de artık teknik uygulamaların ağırlıklı olduğu ve Ediz Hun gibi yeşil çama yıllarını vermiş isimlerin eğitim verdiği Kamera Önü Oyunculuk kursları da başlatmış. Özellikle akşam saatlerinde olması beni sevindirdi.Çalışanlarda düşünülmüş... İnşallah bende bu ayın sonunda açılacak sınıfta yerimi alacağım:))

sizler gibi iki üç mesajlı kullanıcıları diğer diksiyon kursu konularında da gördüm. o iki üç mesajlar da hep Hakan Öztürk M.E.Merkezi'ni öven mesajlar.daha önce duyup incelemiştim bu kursu ama şu gördüğüm olay beni fikrimden caydırdı açıkçası. yakışmıyor bence bir kurumun saygınlığına çalışanları ya da yöneticileri tarafından yapılan böyle acemi reklamlar.

Reklam amaçlı üyelik !

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…