Merhaba Spikerlik kursu için bundan 8 ay evvel Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezinin spikerlik eğitimini bitirdim. Rahatlıkla söyleyebilirimki Hakan bey bu konuda bir numara. istisnasız her öğrencisiyle ayrı ayrı ilgileniyor. Kurs öncesi bir ay boyunca araştırma yaptım tek tek bütün kurslara gittim diyebilirim. Eğer bir kursa gitmek istiyorsanız Hakan bey ile bizzat görüşmeden karar vermeyin derim. Zaten gittiğinizde ( Eğer diğer kurslarada gittiyseniz ) bu spikerlik kursunun teknik farkını göreceksiniz.
Diğer kursları epey araştırdım.Giden arkadaşlarımda var ancak şunu diyebilirim ki gerçekten bu mesleği yapmak istiyorsanız ve gerçek stüdyolarda ve televizyon kanallarında eğitim almak istiyorsanız doğru adres: Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezi.Zira incelerseniz diğer kurslardan çok farklı olduğunu göreceksiniz. Eğitimlerinde kullandıkları sistemleri çok farklı . Örneğin, Öğrencilerin hepsi canlı haber sunumu yapıyor ve internet televizyonundan binlerce kişiye ulaşıyor. Bir de artık teknik uygulamaların ağırlıklı olduğu ve Ediz Hun gibi yeşil çama yıllarını vermiş isimlerin eğitim verdiği Kamera Önü Oyunculuk kursları da başlatmış. Özellikle akşam saatlerinde olması beni sevindirdi.Çalışanlarda düşünülmüş... İnşallah bende bu ayın sonunda açılacak sınıfta yerimi alacağım:))
arkadaşlar diksiyon kursuna yazılacağım.kişisel gelişimin yanı sıra akademik bir getiri sağlamasını istiyorum bana.bu yüzden bana önereceğiniz ismi olan ve referansları kuvvetli kursları paylaşır mısınız. mümkünse buralara gitmiş kişilerden duyduklarınıza göre ya da sizler gittiyseniz bir tecrübe sonucu izlenimleriniz doğrultusunda söylerseniz çok memnun olurum kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?