dikmen vadisine yakın oturanlar vadide birlikte yürüyelim...

hanguley

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
40
8
slm kızlar ...ankara da dikmen vadisine yakın oturuyorum..yürüyüş yapmayı çok seviyorum..en çok bahar döneminde yürüyorum..kışın yiyip içip geziyorum, baharda kışın aldıklarımdan kurtulmaya çalışıyorum ama pek etkili olmuyor..istikrarsız yapıyorum bu işi...ama bu kış işimi şansa bırakmaya niyetim yok..kıştan başlamak istiyorum ama bir türlü istikrarlı olamıyorum...yürüyüş yapsam yediklerime dikkat etmiyorum. yediklerime dikkat etsem yerimden kıpırdamıyorum...ama bu defa kararlıyım da bir güç olması lazım arkamdan itecek beni destekleyecek...bende bir kaç haftadır egzersiz yapıyorum, birkaç gün yediğime dikkat ediyorum birkaç gün salıyorum 1 hafta çok düzenli egzersiz yapıyorum 4-5 gün hiç kıpırdamıyorum...ama bu durumdan sıkıldım hepsini birleştirip düzenli bir şekilde zayıflamak istiyorum...çok kilolu değilim 57 kiloyum ama 53 olmam lazım...bende bu gün ilk kez dikmen vadisinde yürüyüşe başladım..ilk kez gittim vadiye ve bayıldım yürümek için süper bir yer...daha önce lojman içinde yürüyordum...ama bugünden itibaren vadide yürümek istiyorum en azından hafta da 2-3 kez evde egzersiz ve yediklerime dikkat ederek destekliycem...sadece bana destek olacak birilerine ihtiyacım var..benim durumumda olupta zayıflamak isteyip zayıflayamanlar birlikte yürümeye nedersiniz...hem birbirimize eşlik etmiş oluruz hemde zayıflamış oluruz...cevaplarınızı bekliyorum...