- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
- Konu Sahibi beyazpapatya33
Arkadaslar bir ayim doldu resim yukledim. Diklestirme izlerime bakabilirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım ve ben iz miz görmedim maşallah ya çok çok iyi canım.Arkadaslar bir ayim doldu resim yukledim. Diklestirme izlerime bakabilirsiniz
Bende goremiyorum tsk ederim canimBaktım ve ben iz miz görmedim maşallah ya çok çok iyi canım.
Diklestirme mi oldun canim? Seni izledim bakabilirsinCanim ben de bakabilir miyim . 29 haziranda oldum bende ameliyatimi
geçmiş olsun papatya mersindesin sanırım hangi dr a oldun ameliyatınıokyanusgibi izledim canim.gecmis olsun
Tsk ederim canim :)Canım gerçekten çok iyi maşallah
Hayir canim istanbulda oldum ameliyatimi. Ozan balik doktorumgeçmiş olsun papatya mersindesin sanırım hangi dr a oldun ameliyatını
Sadece diklestirmede pek agri olacagini zannetmiyorum cunku dikis yerinde hicbir zaman aci hissetmedim. Gecmis olsuncok sagol....ben protez koydurmuycam sadece diklestirilicek sanirim o zaman pek agri baski olmaz....
Ben istanbulda ozan baliga yaptirdim fiyat bilgisini telefonla ogrenebilirsin canim. Benim protez arti diklestirme oldu yani silikonda kondu buyuk degildi fazla.Canım bende istiyorum göğüsleri 85 ve nerdeyse göbeğime degiyo nerde kime kaca yaptirdin bide benide izlersin resim varmi öncesi sonrası açana biraz kuculttursemmi aynı zamanda senin kaçtı
ya kizlar yine birsey sorucam benim suan gögüsler 85c....protez istemiyorum cünki panak atagim var ileri derece sonra cikartin diye tuttururum :) o yüzden sadece diklestirme yapilsin diyorum formu güzel cünki sizce napim güzel olurmu yinede....