• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diklestirme izi resim ekledim

Gecmis olsun canim...izlemeye aldim rica etsem bende bakabilirmiyim 2 ay sonra bende olucam diklestirme ameliyati cok merak ediyorum nasil oldugunu...

Tsk ederim. Yok agri olmaz dikis yerlerinde, sadece protezin baskisi olur ilk zamanlarda agridan ziyade.hissizlik alti aya kadar olur yavas yavas duzelir. Iki hafta hareketlerin kisitli oluyor simdi benim bir ay oldu protezlerle dogmus gibi hissediyorum:confused:

Canım bende istiyorum göğüsleri 85 ve nerdeyse göbeğime degiyo nerde kime kaca yaptirdin bide benide izlersin resim varmi öncesi sonrası açana biraz kuculttursemmi aynı zamanda senin kaçtı
Ben istanbulda ozan baliga yaptirdim fiyat bilgisini telefonla ogrenebilirsin canim. Benim protez arti diklestirme oldu yani silikonda kondu buyuk degildi fazla.

ya kizlar yine birsey sorucam benim suan gögüsler 85c....protez istemiyorum cünki panak atagim var ileri derece sonra cikartin diye tuttururum :) o yüzden sadece diklestirme yapilsin diyorum formu güzel cünki sizce napim güzel olurmu yinede....

Back
X