- Konu Sahibi dj_oznur_0106
Bugun msn'ımde ekli birisinden 'Al sana bugun çektirdigim fotoları yollim' şeklinde bir mesajla dosya yollanmak istendi.Yollayan kişi çok alakasız bir kişi bana resim yollaması felan abest bir durumdu yınede ayıp olmasın diye ok ledim.Virüs programı Mcafee (vers.10) kullanıyorum otomatık msn den geldigi icin dosyayı taradı emin olmak için bende rarlıyken ve rardan cıkardıktan sonra yenıden tarattım temiz çıktı.Gelen dosya ekran koruyucu olark gorunuyordu herhalde arkadas bir yerden bir şey ögrendi aklınca bana show yapıyor dıye dusundum Dosyayı açmamla pc icindeki kabusunda ipini çekmiş oldum.Mudahale edemeyecegim şekilde bana gelen mesajdaki gibi 'al sana bugun cektırdıgım fotolar-photoshop yaptım resımlerımı-sana resmımı yollayacam ama kımseye gosterme' gibi mesajlarla dosyayı msn lıstemdekılere yollamaya calıstı.Neyseki pc bılgı derecemle olaya el koydum ama bayagı zorlandım dıyebılırım.Yollanan dosyanın adı 'DSC0343561'rarlı dosya.
Msn lıstenızdekı kısılerden kım olursa olsun bu tarz bır mesajla dosya yollanmak ıstenırse kabul etmeyınız.
İlave not:Virüsün yazdıgı mesajlara bakılırsa bunu yapan Türk!Muhtemelende yaptıgı eşşekligin verdigi zarar boyutunu ögrenebilmek icin forum,forum,site,site dolaşarak egolarını tatmin edecektir.Belkide benim bu uyarı yazımıda okuyacaktır.
Yaptıgın olayla eminim ekran arkasında böbürleniyorsundur belkıde kendınle gurur duyuyorsundur ve insan sıfatıyla sokaga karısıp insanların arasında kendini onlardan zannetip dolasıyorsundur bile... Bu yaptıgının karşılıgı en fazla format atmaya bakar egerki kendınle övünmek,böbürlenmek,alkıslanmak istiyorsan Vatanına,Milletine hayırlı işler yapmak üzere çalısmalar yap yapki böle abuk subuk şeylerle degil adam gibi işler yaparak kendi adını andır....klava:
Msn lıstenızdekı kısılerden kım olursa olsun bu tarz bır mesajla dosya yollanmak ıstenırse kabul etmeyınız.
İlave not:Virüsün yazdıgı mesajlara bakılırsa bunu yapan Türk!Muhtemelende yaptıgı eşşekligin verdigi zarar boyutunu ögrenebilmek icin forum,forum,site,site dolaşarak egolarını tatmin edecektir.Belkide benim bu uyarı yazımıda okuyacaktır.
Yaptıgın olayla eminim ekran arkasında böbürleniyorsundur belkıde kendınle gurur duyuyorsundur ve insan sıfatıyla sokaga karısıp insanların arasında kendini onlardan zannetip dolasıyorsundur bile... Bu yaptıgının karşılıgı en fazla format atmaya bakar egerki kendınle övünmek,böbürlenmek,alkıslanmak istiyorsan Vatanına,Milletine hayırlı işler yapmak üzere çalısmalar yap yapki böle abuk subuk şeylerle degil adam gibi işler yaparak kendi adını andır....klava: