• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkatsizlik başa bela offff offff

Melek9000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
352
247
18
arkadaşlar nolcak benm bu halim çok sinir oluyorum kendime ama napacagımıda bilmiyorum bugün yolculuga cikacaktim saat 10 da olduğunu eşimle konsmustuk o esnada baska tarihlerin otobus saatlerinide konusup karar veriyorduk bunları telefonda konusıyorduk..neyse sali gününün bilet saati 10 diye aklmda kalmiş öyle birsey demişti eşim..offff kendimi bu sabah kadar saat 10 a ayarladım tam yola cikip termnale gdiyordumki eşim arayıp biletime baktrdi meğerse saay 7 deymiş offff deli oldum varya kendime çok kızıyorum hep bnm ihmalliğim dikkatsizlik sorunum var annem ve eşimde bunu sık sık dile getiriyorlardi basta kabul etmyprdum ama artık bnde farkndayım ve kendme çok kızıyorum üzülüyorumm geçenlerde de çok önemli bi faturayı arayıp bulamadım offfff offf dah yaşım genç ama yaşlanıyor gibiyim bana bi yol gösterin nasil kurtulabilirim dikkatsizlikten delircem gercekten...

Mesajınızı okurken ben ne zaman yazdım bunu diye düşündüm.. B12 eksikliği sebep oluyor dikkatsizlik, unutkanlık vs. İlaç kullanmama rağmen hala faydasını göremedim sanki daha da arttı..
Baktırdınız mı B12 ye ?

Yaptığınız şeyi 10 kere kontrol edin 10dk yarım saat sonra beyniniz daha dikkatli oluyor şekil A ben. Şimdi bi uçan bi kaçan gerisi hikaye :mapus:

Arkadaslar hemde henüz 21 yaşında bunları yasıyorum valla deli olucam

Mesajınızı okurken ben ne zaman yazdım bunu diye düşündüm.. B12 eksikliği sebep oluyor dikkatsizlik, unutkanlık vs. İlaç kullanmama rağmen hala faydasını göremedim sanki daha da arttı..
Baktırdınız mı B12 ye ?
B12 normal çikti canm çok sükür hersey normal vitamnlerden..

Back