• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat

torr

mutluuuu :)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
92
0
36
İçel Mersin
Birkaç gün öncesinde de yazmıştım konu görünmüyor tekrardan yazıyorum lütfen dikkate alın!
1.Giriş yaparken sorun yaşıyorum 3 4 denemede anca giriş yapabiliyorum.
2.Anasayfada iken sağ üst köşede çıkan bilgiler profil vs görünmüyor kullanıcı adı ve şifre istiyor.Bir konuya girdiğimde forumda olduğumu öğreniyorum.
3.Yazdığım cevapları kendi profilimde görüp takip edemiyorum.
4.Açtığım konuları göremiyorum.
5.Yazdığım cevapları da göremiyorum.Benden önce yazanlar görünüyor fakat ben yazmamış gibi görünüyorum.Anca konuya girince görebiliyorum.
Lütfen bana bunların açıklamasını yaparmısınız?

Birkaç gün öncesinde de yazmıştım konu görünmüyor tekrardan yazıyorum lütfen dikkate alın!
1.Giriş yaparken sorun yaşıyorum 3 4 denemede anca giriş yapabiliyorum.
2.Anasayfada iken sağ üst köşede çıkan bilgiler profil vs görünmüyor kullanıcı adı ve şifre istiyor.Bir konuya girdiğimde forumda olduğumu öğreniyorum.
3.Yazdığım cevapları kendi profilimde görüp takip edemiyorum.
4.Açtığım konuları göremiyorum.
5.Yazdığım cevapları da göremiyorum.Benden önce yazanlar görünüyor fakat ben yazmamış gibi görünüyorum.Anca konuya girince görebiliyorum.
Lütfen bana bunların açıklamasını yaparmısınız?

1. Bu tamamen sizin kullandiginiz browserdan kaynaklanan sorun. Farkli bir browser kullanarak bu sorunu cozebilirsiniz.
2. Cozunurlugunuzu kuculturseniz ekran sigacak herseyi daha net gorebilirsiniz. (yanlis anlamayi ortadankaldirmak adina o ekran goruntusunu burada paylasirsaniz seviniriz)
3 Konular aabone olursaniz bunu gorebilirsiniz.
4. Actiginiz konulari ben goruyorum sizde gorebilirsiniz fakat konuyu actiktan sonra aradan 60 dakika gecmeli. (veya tam saatlerde bakarsaniz sorunsuz gorulecektir)
5. bakiniz 4. madde

Bir diger onemli konu

- Minicik bi sorun :)

- Dikkat

gibi konu icerigini yansitmayan site kurallari disi actiginiz mesajlara inan kimse ne cevap verir ne de girip bakar !

Bir diger onemli konu

- Minicik bi sorun :)

- Dikkat

gibi konu icerigini yansitmayan site kurallari disi actiginiz mesajlara inan kimse ne cevap verir ne de girip bakar !

Başlık olarak aynı şekilde çok sayıda konu gördüğüm için öyle yazmıştım,tabiki daha dikkatli olurum bundan sonra.

Diğer bölümlerde cevap verilmezse anlarım fakat burası sitede yaşadığımız sorunları paylaştığımız alan başlık ne olursa olsun görevli arkadaşların bakması gerekmiyormu? Anladığım kadarıyla konu başlığına bakılarak cevap veriliyor burda,gerçekten ilginç bir uygulama.

Back