Dikkat!.....

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
Dün bir tanıdığım doktora gitmiş 3 yıldır korunuyolardı geçtiğimizi ramazan bayramından beri çocuk istiyorlar olmuyor...Doktor demişki rahmini kurutmuşsun Siz korunuyorsunuz ama bunun için bi gelin bizden bilgi alın kendi kafanıza göre yapıyorsunuz ve bu sadece siz değilsiniz bir çok bayan bunu yapıyor....

Yapılması gereken adet gününden sonra ilişkiye girdiğiniz zaman adetten sonraki 3 gün falan korunmadan ilişkiye girmek ve rahmin kurumasını önlemek hatta adet gününe az bi zaman kala yine korunmadan ilişkiye girmek o zamanlarda zaten çocuk olmazmış ama hep korunarak ilişkiye girildiği için rahim kuruyormuş ve rahmin o kuruluğunu aşana kadarda çocuk olmuyormuş....

Doktor arkadaşıma belki 2 belki 3 sene çocuk olmayabilir bu rahmine bağlı demiş...

şimdi içime bir korku düştü doğrumu yanlışmı bende 7 aydır korunuyorum devammı tamammı???..............

Son düzenleme:
canım çok güzel bir bilgi vermişsin ah keşke önceden doktora gitmeyi akıl eden bir millet olsak.

evet canım iyiki öğrenmişim diyorum şimdi...bende 7 aydır korunuyorum ama şimdi doktor kontrolünde olacak herşey........

öle haklısınki bende karşıyım ne ya erkekleri ençokta mutlu edecezz die korunuyoruz ençokta kimyasal şeylerle allahın bize vermiş olduğu bir lütfu istemiyoruz bırakın kocalarınız korunsun güller mevsimi gelince açar eğer açamazsa gül olurmu yani onun açmasını engellememk için elimizden geleni yapıyor sonrada yumoşları kurutuyosunuz yazık yapmayın bunun kıymetini bilenlerde ah yumoşum olsa dio valla ben kadının korunmasına karşıyım en fazla 45 yaşıma kadar yumoşlarım olcak ee sonra yok istesemde olmaz erkeklerin valla 80 yaşına kadar oluyo herşeyi o yüzden yumoşlara bedeninize yazık etmeyinnnnnnnn:jeyyar:

canım bilgi için tesekkurler. ancak aklıma bişey takıldı. bizler evlenene kadar korunmuş sayılıyoruz. örneğin 30 yasında bile hamile kalan var. onların rahmi 30 yılda kurumuyor mu. bilmiyorum ama bana biraz tuhaf geldi

yani evlene kadar korunuyoruz derken ozamn zaten kimyasal vss şeyler kullanmıyoruzki tatlım

tatlım bidaha doktora gittiğimde sorarım ama demekki korunuyo sayılmıyoruzki ilk geceden hamile kalanlar çoook ama korunup sonrta hamile kalmak isteyen ve kalamayanda çooookk

herkesin yumurtlama günü süresi farklıdır,genel olan 14.gün denir ama bu kişiden kişiye değişir,öyle olmasaydı herkes takvim hesabına göre korunur,diğer korunma yöntemlerine ihtiyaç duyulmazdı
yukarıda söylenilenlerin bilimsel hiç bir açıklması yok

Güzelim bu zaten sana göre değil kendine göre hesaplama bu günü bu benim arkadasıma göre hesaplamış gününü bu günlerde korunma çocuk olmaz diye...
hem benim burda anlatmak istediğim doktor kontrolü olmadan yanlış şeyler yapmamamktır....

ya ilaç kullanımında ben de karşıyım ama pezervatifin zararlı olacağını düşünmüyorum. şimdi rahim kurumasın diye onu da mı kullanmıycaz??

doktor kontrolü olmadan yapılan şeyler tabiki yanlıştır
ama korunma rahimi kurutur diye birşey olamaz,benim söylemek istediğimde buydu,örneğin yıllarca spiralle korunanlar,10 yıl sonra spirali çıkarttırıp tekrar sağlıklı bir şekilde gebe kalabiliyor,yada kd.hapları da aynı şekilde,gebe kalmayı önleyen muhakkak başka sağlık sorunlarıdır.

prezarvatif iyi bir koruyucudur aslında ,kaliteli bir kondom gebelikten korunma dışında başka cinsel hastalıklardanda korunmada etkili bir alternatiftir
kadın doğum haplarının salgıları azalttığı doğrudur ama kullanılan süre için geçerlidir ,çünki gebeliği önleyici mekanizmaya sahiptir aynı zamanda,ama kullanım bırakıldığında normal olan salgılanma tekrar eski haline döner.

ya ilaç kullanımında ben de karşıyım ama pezervatifin zararlı olacağını düşünmüyorum. şimdi rahim kurumasın diye onu da mı kullanmıycaz??
canım bu doktorun arkadaşıma söylediği şey doktora gidip günlerini belirleyip o günlerde korunmasız ilişki olması lazımmış....

canım 4 yıldır sürekli korunan bir çift ve şimdi çocukları olmuyor doktorun anlattığı ve söylediği şey bu rahim kurumuş ve rahim alışana kadar çocuk olmazmış....ya ben doktor değilim bilemem fakat bu doktorun sözleri ne bie eksik ne bir fazla aynen söylediklerini yazdım....

Nasıl kurutuyormuş, bana bu tabir hiç doğru gelmedi hem kısırlık sorunlarının çok büyük bir kısmı yumurtlama sorunlarından kaynaklanıyor.Hiçbir drun korunmak rahimi kurutuyor diye bir cümle kullanacağını sanmıyorum.Bence size doğru aktarılmamış

canım artık bilmiyorum orasını böyle aktarıldı bana ve bende korktum bir duruma 7 aydır bende korunuyorum....

idilcim sen hangi korunma yönetmiyle korunuyorsun
boş yere kendini strese sokma
yok öyle birşey
bazı hormon düzenleyici iğneler (korunma için kullanılan) bunlardan şikayetçi olan çok,iğne sonrası düzensiz adet görme ve aşırı kilo alma şikayetleri var ama spiral ve k.d. haplarının gebeliği bu şekilde önleyici bir etkisi yok ,bilhassa k.d hapları rahimde görülen birçok rahatsızlığı tedavi edici özellikte olduğundan gebe kalınmaya imkan sağlar,için rahat olsun,her duyduğun şeye inanma,en sağlıklı cevabı doktorun vericektir.

canım ben doğal korunuyorum çekilme yöntemi yani...

dün teyzemi aradım oda kadın doğum uzmanı ona sordum dedim böyle böyle doğrumu diye öyle birşey olmaz sana yalan söylemiştir çocuğu olmuyodur öyle bahane uydurmuştur dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…