Özür dilerim ama, uyarmıştım; belirtmiştim..Ay rica edicem lütfen söyle resimler eklemeyin ya anlatarak da bilgi sahibi olabilirsiniz
Özür dilerim ama,
Ertesi gün hapından dolayı oluyordur ama şüpheniz varsa gebelik testi yapınmihrimaah Yardımcı olabiliyorsan, olur musun? Nolur.
Yasak hanımefendi ne uyarması. Kaldırın lütfen. Saçmalıyorsunuz.Özür dilerim ama, uyarmıştım; belirtmiştim..
Kusura bakmayın uyarmıştım yazınca her şeyi koyabileceklerini sanıyorlar. İshal mi olmuşum diye tuvalet taşını paylaşır bir sonraki konuda.Az kaldı yakında b.kunuzu da atacaksınız diye korkuyorum.
Yakında bekliyorum öyle bişi. Site koktu resmen. Efil efil koktuKusura bakmayın uyarmıştım yazınca her şeyi koyabileceklerini sanıyorlar. İshal mi olmuşum diye tuvalet taşını paylaşır bir sonraki konuda.
Kurallarda atılmayacağına dair bir madde yok ya bir de başlığa yazarlar. Sonra da uyarmıştımAz kaldı yakında b.kunuzu da atacaksınız diye korkuyorum.
Ne olursa olsun böyle bir resmi paylaşmak normal değil eğer çok şüpheniz varsa bir kadın doğum doktoruna gözükün en sağlıklı cevabı o verirTamam arkadaşlar ne sızlandınız.. Gerçekten hiç birinize bir şey demiyorum sizde haklısınız. Şunu da söyleyeyim böyle bir duruma Allah düşürmesin hiç birinizi, o zaman iğrenç dediğiniz şeyleri araştırmaya başlamazsınız umarım. Şimdi, kusuruma bakmayın özrümü lütfen kabul edin. Nedir bu?
Yardımcı olayım. Siz sevişmeyin. Madem böyle sürekli bir korku halindesiniz. Sakin değilsiniz. Bunun sonu yok.Keira- B Burhan Burhanitto dimaam
Bakın ben böyle bir kural olduğunu bilmiyordum, resmi de kaldırdım. Ama gerçekten korkuyorum ve evet resim daha anlaşılır kılıyor hanımefendi. Mantıken düşünüldüğünde yerleşme kanaması bu renk olmuyor. Bununda ne b** olduğu belli değil. Bu yüzden paylaşmam gerektiğini düşündüm. Özrümü lütfen kabul edin. Bana Yardımcı olur musunuz?
Niye böyle bir duruma düşelim ki. Memlekette doktor mu yok hastane mi?Tamam arkadaşlar ne sızlandınız.. Gerçekten hiç birinize bir şey demiyorum sizde haklısınız. Şunu da söyleyeyim böyle bir duruma Allah düşürmesin hiç birinizi, o zaman iğrenç dediğiniz şeyleri araştırmaya başlamazsınız umarım. Şimdi, kusuruma bakmayın özrümü lütfen kabul edin. Nedir bu?
Kaç kadının yerleşme kanamasını gördünüz nerden biliyorsunuz nasıl olduğunu? Ve emin olun hiçbirşey anlaşılmıyor koyulan resimlerden. Herkesin akıntısı kanaması çok farklı olabilir. Millet neye göre yorum yapacak kendine göre mi nasıl bir mantıkla çalışıyor aklınız anlamıyorumKeira- B Burhan Burhanitto dimaam
Bakın ben böyle bir kural olduğunu bilmiyordum, resmi de kaldırdım. Ama gerçekten korkuyorum ve evet resim daha anlaşılır kılıyor hanımefendi. Mantıken düşünüldüğünde yerleşme kanaması bu renk olmuyor. Bununda ne b** olduğu belli değil. Bu yüzden paylaşmam gerektiğini düşündüm. Özrümü lütfen kabul edin. Bana Yardımcı olur musunuz?