Slm Kizlar![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Kiza yazaçam çanlarim
Kaşlarım dökülmüştü çok şükür hepsi degıl :18:
Herseyi denemiştim sarmısak ( çok kötü kokuyor ve yakiyor çiltim kızarmisti) , badem yagi ve daha fazlasi ama malasef yaramadı faydasinı görmedım
Sizlere Tavsiyem ENTELE OTU LOSYONU asıl saç uzatmak için almiştim ama kendi kendıme sordum eger saç kıl çikartıyorsa neden kaş çıkartmasin bende hemen faydasi oldu ve çook şok oldum ve mutluyum
Kullanım : Ben 4 gün kullandim hemen kıl çıkti önçeden çıkmadigı yerden , spray sıktim ve 30 dakka sonra yıkadım
Fiyat: 25 Tl bitkisel mazalarda satiliyor
Kullandıktan sonra çogu kişi Allah senden razi olsun dıye yorumlar yapaçaklar![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
HADE DAHA NE BEKLIYON GİT AL ve yorumlarini beklerim![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Kiza yazaçam çanlarim
Kaşlarım dökülmüştü çok şükür hepsi degıl :18:
Herseyi denemiştim sarmısak ( çok kötü kokuyor ve yakiyor çiltim kızarmisti) , badem yagi ve daha fazlasi ama malasef yaramadı faydasinı görmedım
Sizlere Tavsiyem ENTELE OTU LOSYONU asıl saç uzatmak için almiştim ama kendi kendıme sordum eger saç kıl çikartıyorsa neden kaş çıkartmasin bende hemen faydasi oldu ve çook şok oldum ve mutluyum
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
Kullanım : Ben 4 gün kullandim hemen kıl çıkti önçeden çıkmadigı yerden , spray sıktim ve 30 dakka sonra yıkadım
Fiyat: 25 Tl bitkisel mazalarda satiliyor
Kullandıktan sonra çogu kişi Allah senden razi olsun dıye yorumlar yapaçaklar
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
HADE DAHA NE BEKLIYON GİT AL ve yorumlarini beklerim
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)