- 15 Nisan 2010
- 2
- 0
meraba arkadaşlar ,,,24yaşındayım 12yıldır sivilceyle uğraştım durdum, keşke hiç uğraşmasaymışım-tatlicadiarzu-,,,lisedeyken dr tavsiyesiyle kullandığım ve o zamanlar çook ama çok memnun kaldıgım imex cildimin yapısını bozdu,,hertarafım iri gözeneklerle dolu tabi yağlı olduğu için temizleyip durmasam simsiyah oluyor gözenekler!! 1sene kadr kullanmıştım hayatım mahvoldu şimdi hiç bir ürüne güvenemiyorum,,, ben mahvodum bittim sizede bişey olmasın dikkatlı olun derim imex sayfasını görünce açıyım dedim...:1no2::1no2::1no2:
;;; bu siteyede cildimi düzelmet için sammimi tavsiyeleri görünce üye oldum,,evliyim
kızm var eşim dr bende alternatiftipciyim ama olan oldu baya düzelsede o taze cilt yapısı hç olmayak galiba bende Ya Rabbim büyük inşallah herkez şifası bulur özlellikle bayn olarak cilt sorunu mafoldumben kimsede olsun istemem ya çok zor :gitme:::::
;;; bu siteyede cildimi düzelmet için sammimi tavsiyeleri görünce üye oldum,,evliyim
kızm var eşim dr bende alternatiftipciyim ama olan oldu baya düzelsede o taze cilt yapısı hç olmayak galiba bende Ya Rabbim büyük inşallah herkez şifası bulur özlellikle bayn olarak cilt sorunu mafoldumben kimsede olsun istemem ya çok zor :gitme:::::