• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dikkat! Her duyduğunuzu saçınıza denemeyin....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

buhurumeryem2000

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
28
1
16
İstanbul
Benim bir yakınımın saçları seyrekti ama epey vardi. Saçlarım çoğalsın diye her duyduğu ürünü denedi. Piyasaydaki çoğu ürünü denedi. Hatta yurtdışından bir ürün getirtti saçım çoğalsın diye. Saçları hızla dökülmeye başladı. Alnı iyice açıldı. Bunu gizlemek için şapka takmaya başladı. Kafasının ön tarafı tamamen döküldü hiç saç kalmadı. En sonunda saç ektirmeye gitti. Saç eken doktor demiş ki ben böyle bir saç dökülme tipi görmedim demiş. Genetik değilmiş.Kök varmış ama saç çıkmıyor. Kullandığı ürünlerden oldu. Doktor demiş ki şapka takmak bütün saçı 2 yılda yok eder. Saçın düşmanı demiş. Bir de ter saçı çok dökermiş. Mümkün olduğunca terle temas ettirmeyeceksin demiş. Bir de özel şampuan vermiş ilaç vermiş onları kullanacak. Sizleri uyarayım gelişigüzel saçınıza her bulduğunuzu sürmeyin. Bir doktora danışın. Sizin için de geç olmasın...

haklısın...bende bunu düşünüyorum her duyduğumuzu uygulamamamız lazım ...dökülen arkadaşlar belki çaresizlikten deniyor ama böyle ters tepebiliyor ...hele uzasın diye sürmediğimiz şey kalmadı hele benim ama aylardır bıraktım maskeleri kendi daha güzel uzuyor önemli olan saçla çok oynamamakmış bunu anladım....arkadaşınıza çok geçmiş olsun :31:

haklısın...bende bunu düşünüyorum her duyduğumuzu uygulamamamız lazım ...dökülen arkadaşlar belki çaresizlikten deniyor ama böyle ters tepebiliyor ...hele uzasın diye sürmediğimiz şey kalmadı hele benim ama aylardır bıraktım maskeleri kendi daha güzel uzuyor önemli olan saçla çok oynamamakmış bunu anladım....arkadaşınıza çok geçmiş olsun :31:

Teşekkür ederim. Saçlarımız çok fazla kimyasala maruz kaldığı için dökülüyor. Kullandığımız ürünlerle daha da fazla kimysal yüklüyoruz. Saçlarımız kaldıramaz duruma geliyor. Çok iyi reklam yapıyorlar. Her gördüğümzü doğru zannediyoruz.Evlerimiz kozmetik deposu gibi...

Çaresizce kendi haline bırakmak da iyi değil ki. Geçen sene stresten kaynaklı olarak saçlarım baya döküldü.Bir sürü tahlil fln hiçbirşey çıkmadı :26: doktor bir kaç birşey önerip ,yollamıştı .Tabii o söyledikleride iyi gelmeyince ,başka alternatifler aradım :50: napabilirdim ki elimden gelen hiçbirşey yoktu .O gün bugündür maskeler,yağ karışımları yaparım .

Saçlar bir kadın için çok önemlidir.:50: tanrım hepimize gür saçlar nasip etsin.

Back