dikkat hanımlar avon ürünleri indirimde amaa...

kemirer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
86
1
96
Balıkesir
Hanımlar size önemle duyuracağım bir konu aslında bizim avondan aldığımız yada indirime girsin sonra alırız dediğimiz ürünler varya parfüm krem bunlar tarihi geçmiş olaraka yolluyorlar bize...Hani derlerya herşeyin en iyisini al ama fazla para verip al derlerya...mesaj sayım 100 olsaydı avondan aldığım ürünlerin resimlerini koyacaktım. Bugün bi baktım parfümlere ve kremlere falan hep 2009 yılının ürünleri valla avondan bukadarı beklenmezdi!!!!

canim avon bi senedir falan hep tarihi geçmis urunlerini gonderiyor krem parfum ruj kalem ne aldiysam hepsinin tarihi geçik ondan artik hiç bisi almiyorum avondan o yuzden artik pazarlarda bile satiliyor o yuzden dikkat edin bence ben bir senedir hep bakiyorum hatta arkadasim soyledi oyle uyandim bende bi baktim siparislerimin tarihi geçmis bi kaç ay sonra dedim belki bi seferlik oyle olmustur ikinci defa siparis verdim yine ayni :S arkadasim verdi onunda ayni :S almayin bence avon falan :S paraniza yazik

ben daha oncede bi kaç yere yazmistim ayni yaziyi bu kk da baska forumlardada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…