• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dikkat dikkat:):)

nazgul

papatya
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
57
0
86
38
Ankara
arkadaşlar saçlarımı boyatmak istiyorum,,daha öncede yazmıştım fakat ilgilenen pek olmadı:(:(:( karar veremiyorum ne renge boyatacağıma,,okadar güzel renkler çıktıki,,,bide yakışırmı yakışmazmı die endişe duyuyorum ve açık rengemi,koyu rengemi boyatsam bi türlü karar veremiyorum...kışın beyaz tenli,yazın esmer oluyorum..lütfen yardım edin..lütfeeeenn..beğendiğiniz, tavsiye ettiğiniz renkler varsa resmini yükleyin,,benim varda bitane resmi yükliyemiyorum buraya,,

canım bence bakır yap ben kullandım esmerim hoş oldu beyz tenlilerede hoş oluyor kuaförde bakır istiyorum dmeiştim bunun biras koyusu oldu ama ben siyahı açtırıp boyatmıştım 1 2 duştan sonra böle oluyo buda benim fotom zemuszemus yazda geldi şöyle canlı parlak bişiler yap ben tekrar bu renge dönecem

n77181339213456045296.jpg

Son düzenleme:
canım ilgin için gerçekten teşekkürler,,,netten bitane renk beğendim,,harika,,iş yerimin yan tarafı kuaför,,ona rengi sordum tam cvp veremiyo,,yok ışık vurmuş,yok saç bakımlı,,ne alaka yani,,,sonuçta renk nedir?resim yüklemeyi bilmiyorum buraya,,bilsem yüklerdim:1closedeyes:

canım beğendiğim resmi albüme yükledim,,,,ordan bakıp renk hakkında fikir verirsen sevinirim...şimdiden teşekkürler

nazgülcüm albümünden istediğin resme baktım..koyu bir kızıl üstüne daha açık bakır gibi balyajlar atılmış..güzel renk fakat bu tonların yaz mevsimi için çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum ben canım..güneşi gördüğü an akıcak çünkü..sürekli tazeletmek zorunda kalıcaksın..hele de o balyajlar çingene sarısına döner hemen...bence çikolata kahveye biraz kızıl kattırıp buna benzer bi ton elde edebilirsin..hem bu kadar da akmaz..ama kızıla bir kere bulaştın mı dönmek ööle zor ki..bunu da düşün derim..haberlerini bekliyoruz canım..resim de..

ooofffff bende bu renge kızıl dedim,,kuaför yok dedi,,,çok hoşuma gitti renk,,ben yaptırsaydım eger balyaj attırmicaktım zaten..deli olcam walla,,saçlarımı boyatcam die kafama taktımya,illa yapıcam yoksa rahatlamam..ne yapsamki yawwwwwfisfisfis

nazgül o renk bayağı bir koyu kızıl gibi balyajıda bakır renge benziyor.Ama kuaförün dediği doğru ışık çok etkiliyor rengi ışığa göre renk olduğundan koyu yada açık durabiliyordur.Bende saçımı mesela kahveye boyattım akınca karemel oldu.benim istediğim renklerede kuaför ışıktan renk farklı gözüküyor asıl renk bu derdi.Fotoğraftaki renklere.Bende pek galeye almamıştım.Ama saçımı kahve tonuna boyattım fotoğrafını koyacam resmini çektim gerçekten ton olarak benim aynada gördüğüm renkten farklı çıktı.Akşamda öle.Yani kuaförün dediğinde doğruluk payı var.Özellikle flaşlı çekim saç rengini çok farklı gösteriyor

evet canım,,doğruluk payı var tabi,,fakat benim demek istediğim orda sonuçta belli bi renk var,onun ne olduğu?cvbını alamadım,onu demek istedim,,,,ya bu rengi çok beğendim,,ne yapsamkifisfisfis

canım çikolata kahveye biraz kızıl kattır güzel renk olur demişsinya,,örnek bi resim yokmu,,mesela nası bi renk çıkıcak ortaya...

Back