Dikkat dikkat tüm gelin adaylarına duyuru westwing tam bir dolandırıcı !!!!!

efsun_47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
106
1
68
İstanbul
Kızlar merhaba dün burdaki reklam üzerine alışveriş yaptım westwing firmasından ama hiç memnun kalmadım çok kötü hepsi dolandırıcı sakın burdan alış veriş yapmayın ayrıca kredi kartınızla ödeme yaptığınızda sizden dolar olarak kesiyolar ve sizi bilgilendirmiyorlar ayrıca adını bilmediğim bir kesintide yapıyorlar dünden beri işlemi iptal etmek istiyorum fakat edemedim funda hanım diye biri dünden beri beni oyalıyor ben bu oyuna geldim siz gelmeyin....!şuan kredi kartı limitinin kullanılmasında bile korkuyorummmmmm...!!!!westwing home and living sitesinden hiç menun kalmadımmmm....!sakın alış veriş yapayım demeyin tam sahtekarlar...!:47::47::43::5::50::50::50::50:

Kızlar merhaba dün burdaki reklam üzerine alışveriş yaptım westwing firmasından ama hiç memnun kalmadım çok kötü hepsi dolandırıcı sakın burdan alış veriş yapmayın ayrıca kredi kartınızla ödeme yaptığınızda sizden dolar olarak kesiyolar ve sizi bilgilendirmiyorlar ayrıca adını bilmediğim bir kesintide yapıyorlar dünden beri işlemi iptal etmek istiyorum fakat edemedim funda hanım diye biri dünden beri beni oyalıyor ben bu oyuna geldim siz gelmeyin....!şuan kredi kartı limitinin kullanılmasında bile korkuyorummmmmm...!!!!westwing home and living sitesinden hiç menun kalmadımmmm....!sakın alış veriş yapayım demeyin tam sahtekarlar...!:47::47::43::5::50::50::50::50:

Canım bizde yaptık dediklerinde haklı gibisin aradım acmadılar mail yolladılar.Kredi kart bilgilerime baktıgımda yurtdışı olarak geçmiş alışverişim.Kredi kart bilgilerimiz ödeme ekranında halen duruyor ne iştir anlamadım bende

Canım bizde yaptık dediklerinde haklı gibisin aradım acmadılar mail yolladılar.Kredi kart bilgilerime baktıgımda yurtdışı olarak geçmiş alışverişim.Kredi kart bilgilerimiz ödeme ekranında halen duruyor ne iştir anlamadım bende

Yurt dışı olarak çektiğini nereden anladınız kızlar? Benden normal tutarı çekmişler...

Son düzenleme:
Yurt dışı olarak çektiğini nereden anladınız kızlar? Benden normal tutarı çekmişler...

Canım dün kart bilgilerime bakmak için girdim.Baktım onay bekleyen harcamalarımda yok.Bu ayki harcamalarımda da yok.Yurtdışı olanını tıkladım bir baktım orada duruyorlar.Yurtdışı olarak gözüküyor.Ya en çok kart bilgilerimizin orada durması beni rahatsız etti

şimdi aradım sitenin telefon numarasını ve bayan yurtdışı bankasıyla calıstıklarını 1 hafta içerisinde Türkiye bankasına geçiş yapacaklarını,çekilen 1 tl lik tutarların geri iade edileceğini söyledi.Aynı zamanda kredi kartı bilgilerimizi sadece bizim gördüğümüzü ve onlarla bizim aramızda kredi kartı bilgilerinde güvenlik duvarı oldugunu söyledi.Şu anlık ürünler sorunsuz gelirse bir problem yok gibi.Bekleyip göreceğiz artık

kızlar gecen haftaki alışverişimizde benden hiç bişi kesilmedi çekm de olmadı..garanti internet subesinii kullanıyorum dönem içi işlemlerde yok...yurt dışı bölümümü var da ben göremiyorum
bide konunun ismini biraz yumusatın istersenizz:))

ben onca alışveriş yaptım böyle bir saçmalık görmedim aynı şeyi bana da söylediler madem böyle birşey var bilgilendirsinler bizi ki ürünlerin elime geçeceğinden de şüpheliyim hadi onalrdan geçtim kart bilgilerimle bir naneler yapmasalar iyidir yani kartımı kullanıma durdurmak istiyorum açıkçası...!

ben onca alışveriş yaptım böyle bir saçmalık görmedim aynı şeyi bana da söylediler madem böyle birşey var bilgilendirsinler bizi ki ürünlerin elime geçeceğinden de şüpheliyim hadi onalrdan geçtim kart bilgilerimle bir naneler yapmasalar iyidir yani kartımı kullanıma durdurmak istiyorum açıkçası...!

Canım bence sen çok sinirlenmişsin sakin ol biraz.

Canım bence sen çok sinirlenmişsin sakin ol biraz.

inan çok sakindim taki 1 saat evveline kadar dünden beri türlü bahaneler kartımı kullanıma durdurdum hem sanal ortamda hem de normal alışverişte valla çeyizim için onca şey aldım internetten bunun gibi site görmedim benim amacım burdaki arkaşlarımıda uyarmaktı

inan çok sakindim taki 1 saat evveline kadar dünden beri türlü bahaneler kartımı kullanıma durdurdum hem sanal ortamda hem de normal alışverişte valla çeyizim için onca şey aldım internetten bunun gibi site görmedim benim amacım burdaki arkaşlarımıda uyarmaktı

İyi yapmıssın tabi ki canım.Ama iadeni gerçekleştirirler eninde sonunda merak etme.

duygucm internet subesinde yurt dışı seçeneği snde çıkıomu cnm ya bakıorm bakıorm göremiorm ben tam olark nerde?

Canım ben ürünleri garanti ile degıl hsbc yle aldım.Garanti kartımda var fakat onda yurtdışı nerde bilmiyorum.Birazdan bakarım garantide var mı yok mu diye

Canım baktım ama bulamadım öyle bir şey.Zaten garantide ilk sayfamda tüm hareketlerim gözüküyor benim o şekilde değiştirmiştim ekranı.Sende de öyleyse görürsün tüm yapılan işlemleri.Açık provizyonda yoktu degil mi hiç bir işlem?

ben bu alışveriş sitesini ilk buseterimin blogunda görmüştüm o tanıtıcı bir yazı yazmıştı site ile ilgili...alışveriş yapmadım nedir ne değildir bilmiyorum.

bence de biraz sakin ol :49: iadeni kısa sürede yapcaklarına eminim:51: yoksa kadınlar kulübünün gazabından kaçamazlarrr :kkk:

Geçen gün westwing de bende ufak çaplı bir problem yaşadım, o an için problem çözülmüştü fakat gün içinde müşteri hizmetlerindeki Funda Hanım'ı tekrar tekrar aramama rağmen telefonlarıma cevap verilmedi.
Şuan da da ordan beklediğim 6 parça ürün var, umarım problem yaşanmaz. :31:

şuan için siparişimi iptal ettirebildim fakat beklediğim başka bir sipariş artı hesabıma artı bakiyenin geçmesini bekliyorum,umarım bir sorun yaşamayız kızlar bizim gibi ballı müşterileri kaçırırlarsa artık diyicek laf kalmıyo:):36::36:

Canım baktım ama bulamadım öyle bir şey.Zaten garantide ilk sayfamda tüm hareketlerim gözüküyor benim o şekilde değiştirmiştim ekranı.Sende de öyleyse görürsün tüm yapılan işlemleri.Açık provizyonda yoktu degil mi hiç bir işlem?

evt cnm hepsi aynı sayfada görülüo west tarafndan herhangi bir çekm olmadı iadede olmadı + bakiye olarak görürdm yani olsaydı..sorun yok bu durumda

Back
X