kızlar konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlış yere açtıysam affola :78: bu aralar çok fazla dikkatimi çeken birşey varki güzel olmayan kızlar öyle bir fotoğraf çektirmiş yada kendileri çekmiş oluyorlarki bu bu kız mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum bense gayet güzel alımlı çekici biri olmama rağmen (kendimi övmüorum yanlış anlaşılma olmasın) hiç öyle can alıcı güzel fotoğraflarım olduğunu düşünmüyorum ...Demek istediğim böyle başarılı fotoğraflara ulaşmak için neler yapmalı nasıl poz vermeli resimle nasıl oynanmalı ve aklıma gelmeyen diğer püf noktaları...Her zaman olduğu gibi yine sorularımın cevaplarını sizde bulacağımı biliyorum ve sizleri seviyorum ...:)
Düşük megapikselli telefonlardan falan çekme derim ben
Pek de güzel durmuyor onlar
Dijital hatta varsa profesyonel makineyle çek
Renkleri canlı olunca foto kötü bile olsa ben burdayım diyor
Klasik el bel de yada ne bileyim el çene de çekme
Duruşa dikkat etmek lazım ya... Ben de nasıl yapıyorum bilmiyorum ama her objektifin önüne geçtiğimde vücudumu öne doğru çıkarıyorum, fotoğrafta öyle bir göbekli gözüküyorum ki... Bir de göz kapaklarımı yarıya kadar indiriyorum. Sonra da uyuklayan ve göbekli biri olarak çıkıyorum Belki sende de bunlardan biri vardır. Ya da daha başka şeyler vardır. Fotoğraflara bir bakınca fark ediliyor nerelerde hata olduğu...
Duruşa dikkat etmek lazım ya... Ben de nasıl yapıyorum bilmiyorum ama her objektifin önüne geçtiğimde vücudumu öne doğru çıkarıyorum, fotoğrafta öyle bir göbekli gözüküyorum ki... Bir de göz kapaklarımı yarıya kadar indiriyorum. Sonra da uyuklayan ve göbekli biri olarak çıkıyorum Belki sende de bunlardan biri vardır. Ya da daha başka şeyler vardır. Fotoğraflara bir bakınca fark ediliyor nerelerde hata olduğu...
evet cnm haklısın genelde herkesde olan bişey pek farkedilmior ama insan bilincede dikkatini illaki çekiyor benim sağ gözüm sol gözümden daha küçük buda bi etken olabilir...
foto cekılırken solemı dursam sunumu yapsam deme kendın ol elını kolu sal gıtsın ben foto cekılrıken arkads ortamı ıse sakrabanlık yapmayı severım tek ısemde kesın bı kas havadadır durus o napalım :d