• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikkat çeken parfüm arıyorumm :(

cevriyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
15
0
36
ya arkadaslarr aylardır bı ton parfum kullandım ama hiç biri de ıstedıgım gıbı değiiilll. burberryy hastasıyım o bı tane ama kullan kullan sıkılıyo ınsan. chanel change dedıler aldım ama o da durdukça guzelleşiyomus onu bekleyene kadar kotu kokuyo. şöyle ılk sıktıgım andan ıtıbaren dıkkat cekecek hoş sevımlı sempatık ve o kadar da kadınsı bı koku ıstıyorum. şekerlı kokuları sevmıyorum. çok ağır kokuları da sevmıyoum. yasım 20 bana parfum oneriiinnn :(

ben avonun incandessence parfümünü çok beğenerek kullanıyorum..bi de tomorrow var o da hoş.bi bak istersen

ralph lauren ralph...ck euphoria...lancome hipnoz...roberto cavalli....armonı code....bunlara bakabılırsın...

Escada kullanıyorum cokta memnunumm.. kavun karpuz kokmaktan nefret ederim bu cok güzell.. Bi zamanlar cok aramıstım ama bu on numara bendeen tavsiye :) Ama bir kaç cesidi var linkini atıyorum özelden :1:

ya arkadaslarr aylardır bı ton parfum kullandım ama hiç biri de ıstedıgım gıbı değiiilll. burberryy hastasıyım o bı tane ama kullan kullan sıkılıyo ınsan. chanel change dedıler aldım ama o da durdukça guzelleşiyomus onu bekleyene kadar kotu kokuyo. şöyle ılk sıktıgım andan ıtıbaren dıkkat cekecek hoş sevımlı sempatık ve o kadar da kadınsı bı koku ıstıyorum. şekerlı kokuları sevmıyorum. çok ağır kokuları da sevmıyoum. yasım 20 bana parfum oneriiinnn :(

givenchy absolutely irresistible ve lancome hypnose ikisi de dikkat çekici ve çok güzel kokular severek kullanıyorum :)

ya arkadaslar bu parfumlerın orjınallerını nerden bulabılırım. hangı parfumerıye gırsem hep acık parfumunu gösterıyolar. orjınallerını nerden bulabılırım ??:44::44:

Back