doktor hanım bir konuda yardıma ihtiyacım var benim...
benim dikkat sorunum var yaa yani çok çabuk dikkatim dağılıyor ve toparlayamıyorum
yani mesela sınavda dikkatim dağılıyor ve kesinlikle bir daha kendimi sınava veremiyorum.bir soruyu defalarca okuyorum,cumartesi sınavım varsa pazarki sınavı düşünüyorum ve dikkatimi veremiyorum. sonuç BAŞARISIZLIK haliyle
sonra mesela bir roman okurken bir sayfayı defalarca okuyorum dikkatimi veremiyorum yaa..
birisini dinlerken dikkatle dinleyemiyorum hemen dağılıyorum başka şeyler düşünüyorum offff
şu dikkatimi toparlayamamam beni çok yoruyor yaa artık..
bu dikkat bozukluğunun sebebi nedir?? nasıl çözülür?? napmak lazım doktora felanmı gitmek lazım bilemiyorum
Umarım artık son defa bunu yazıyorumdur. Ben sitenin kadrolu psikologu değilim. Sizlere vaktim elverdiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bundan sonrasında bu tarz yaklaşımlarda sorularınızı cevaplamayacağım.
Odaklanma zorluğunuz hayatınızı zora koşuyorsa, öncelikle bir psikiyatra başvurun. Sonrasında psikiyatr gerek görürse, sizi farklı branşlara da yönlendirecektir.
Umarım artık son defa bunu yazıyorumdur. Ben sitenin kadrolu psikologu değilim. Sizlere vaktim elverdiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Bundan sonrasında bu tarz yaklaşımlarda sorularınızı cevaplamayacağım.
Odaklanma zorluğunuz hayatınızı zora koşuyorsa, öncelikle bir psikiyatra başvurun. Sonrasında psikiyatr gerek görürse, sizi farklı branşlara da yönlendirecektir.
şimdi ben bir psikiyatriye gittim.şikayetlerimi anlattım. dikkat bozukluğu ve unutkanlık vardı bende hemen b12 testi istedi.yaptırdım ertesi gün götürdüm b12 vitamin eksikliğim varmış
normalde 180-914 arası olması gereken b12 bende 147 çıktı .psikiyatride beni aile hekimliğine yönlendirdi. aile hekimliğine gittim oda benim ellerime ve gözlerime baktı.
sonra bir iğne yazı vitamin takviyesiymiş bu. ilk etapta bir hafta yani 5 gün.sonrasında yine aynı iğneden bitene kadar haftada bir defa ve en son aynısından yine ömür boyu ayda bir defa o iğneden yaptıracağım.