Dikkat bozukluğu ve korkularım...

GaydiriGubbakCemile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2007
8.684
5
0
Tekirdağ
Merhaba kızlar ,
Öncelikle korkularımdan bahsetmek istiyorum ;
Son zamanlarda aşırı korkak bir ruh haline girmiş vaziyetteyim. Bazen korkudan gidip yatağıma yatamıyorum.Karanlık bir yerde kalamıyorum.Mutfağa su almaya gittiğimde dahi sanki arkamda biri beni izliyor takip ediyormuş gibi bir korkuya kapılıyorum. Karanlık sokaklardan korkuyorum dikkatsizce kendi gölgemi görsem yüreğim yerinden fırlıyacak gibi oluyor. Rüyalarım beni çok etkiliyor. Rüyanızda durumunuzun bilincinde olup uyanamazsınız ve sesinizi duyuramazsınız ya sanki gerçek hayattada böyle olucakmışım gibi düşünüyorum.Bir ara ölüme çok takmıştım. Herşeyden bir anlam çıkarıyordum rüya görüyorsam bile ona yorumluyordum Sürekli olarak ölücem psikolojisi içerisindeydim.
Şimdide dikkat bozukluğu ;
Bunun pazar günü farkına vardım.Erkek arkadaşımla forum istanbul a gittim. Hiçbirşeye konsantre olamıyorum gördüğüm birşey dikkatimi çekiyor başka birşey görüyorum ondan sıyrılıp ona.. Aşırı bir unutkanlık başladı.. Söylenen şeyi anında unutuyorum. Sürekli uykusuzluk çekyiroum.. 7 saatten aşağı değildir uykularım oysa ki. Kendime karşı ilgisizim bakımlı değilim oysa eskiden böylemiyidim Çarşıya tek başıma çıktığımda sanki tüm insanlar bana bakıyormuş gibi geliyor ve sırf bu düşünce yüzünden kendi kendime telefonda konuşur oldum.. yanıma biri varken çok rahatım ama tek başımayken sadece psikolojik olarak değil fiziksel oalrak ta tepki gösteriyorum. Telefonla konuşur gibi yaparken kimseyi umursamıyorum rahatlıyorum ve bu yaklaşık 7 yıldır benimle olan bir rahatsızlık Önemsemedim.. Varmı bir önerisi olan psikologa falan mı gitmeliyim

Son düzenleme:
canım ben panik atak hastasıyım ve senin bu yaşadıkalrını ve hatta fazlasını ben yaşıyorum, takıntı b başka bişey değil, dediğin gibi rüyalrımı bile ölüme yoruyorum bazen, baen başkasından duyduğum sözlerden, rüyalrdan etkleniyorum hiç sorma ben senden daha kötüyüm, unutkanlık hat safhada hiçbirşei aklımda tutamıyorum , konuşmalarımda çok kötüleşti, hiç sorma yani durumumu.....

Çok geçmiş olsun canım ya
bilmiyorum bende korkuyorum panik atak olabilirmiyim depresyondamıyım falan diye ama o derece de kötü değilim diyorum..hastayıda doktoruda ben oynuyorum bu oyunda yani

Bu saydıklarında demir eksikliğin var gibi çok et yemiyorsan olabilir bence kan tahlili yaptır zaten o vakit belli olur

üff aynı durum, korkular bende de var. sürekli kabuslar görüyorum, gördüğüm kabusları anlatmaya bile korkuyorum. gece tuvalete ya da su içmeye kalkmaktansa susuzluktan ölmeyi, sabaha kadar kıvranmayı seçerim. unutkanlık, korku, uykusuzluk... bi de alakalı mı bilmem ama her gün yorgun, sırtım kollarım tutulmuş uyanıyorum. korkularım küçük çocuklarınki, vücudum yaşlılarınki gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…