Selülit Dikkat bayanlar sert keseleme,at kılı veya kabak lifi yöntemini uygulayanlar

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

malosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
774
8
herkese mrb selülitlerden kurtulmak için at kılı ve ya kabak lifi kullananlar varsa dikkatli kullansın derim, eğer bacaklarınızda varis ve ya kılcal damar varsa , bu tarz yöntemler onların ilerlemesine ve genişlemesine yol açar, selülitten kurtulalım derken varisli gezmeyelim, benim basen kısmımda varis olduğu için uygulayamıyorum sert keseleme ve benzeri şeyleri, ayrıca uzun süre soğuk su tutmakta varis oluşumunu tetikleyebiliyor, bildiklerimi paylaşmak istedim..

ay valla söylediğin çok iyi olmuş canım ya benim hiç haberim yoktu bundan. benim de bacağımda ufak tefek varisler var büyümesinler amaaann

ay valla söylediğin çok iyi olmuş canım ya benim hiç haberim yoktu bundan. benim de bacağımda ufak tefek varisler var büyümesinler amaaann

evt t canım dikkat et ilerliyolar o damarlar hareket ettikçe yayılıyor maleseff

soğuk su tutmak damarları büzüştürür benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…