Çocuk Hastalıkları dikkat astım degil reflü olabilir

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

toprakl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
9
0
36
İstanbul
5 yaşında bir oglum var ve bir buçuk seneden beri astım tedavisi görüyoruz,aklınıza gelebilecek bütün astım ilaçlarını kullandık fakat hiç bir faydası olmadı,aylarca süren öksürükler,ses kısıklıkları,bronş tıkanıkları,burun akıntıları,gribal enfeksiyonlar vs vs,geçen hafta başka bir doktora götürdük ve oglumun aslında reflüsü oldugunu,bunların hepsinin reflüden kaynaklandıgını,astım ve reflünün bir kısır döngü oldugunu ögrendik,şu anda bütün kullandıgımız astım ilaçlarını bıraktık ve reflü ilaçlarına başladık,4 günden beri daha iyiyiz şu anda,ve ben çokk üzgünüm boşuna bir buçuk sene astım ilaçları kullandık diye,

Merhaba geçmiş olsun üzerinden çok zaman geçmiş hala aktifmisiniz bilmiyorum bile ama benimde beş yaşında oğlum var alerjik astım dediler ama oğlum o ilaçlar ile hiç rahatlamadı. Bu aralar da geceleri kusuyor bende pazartesi günü yine götüreceğim doktora. Reflü suphemi aktaracağım. Belki bizimde derdimiz refludur. geçen sene bizde çok zorlandık anaokuluna başladı herşey tepetaklak oldu sürekli hasta pazartesi salı gidiyor Çarşamba ateşli götürüyoruz boğaz enfeksiyonu antibiyotikler havalar vs. Düzeliyor okula başlıyor iki üç gün gidiyor sonra bronşit diyorlar. Yani ben gerçekten cok yoruldum kendimi de geçtim yavrum bir sene içerisinde resmen soldu. Aklımıza olmadık hastalıklar bile geldi yani. İstahsiz bir çocuk zaten hastalıklar da çok olunca iştahı hepten gitti. Kilo almasını geçtim artık vermesin diye uğraşır hale geldim. Bilmiyorum Allah'ım yardımcımız olsun inşallah.

Okul zamanlari cidden cocuklara ciddi saglik tehdirir. Oksuruk ates bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…