Saç Rengi ve Saç Boyama DİKKAAAT! Rengi açılan saç

***GONCA***

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
56
0
286
32
İstanbul
arkadaşlar saçımı yaklaşık 3-4 hafta önce palette yoğun açıcıyla açtım aslında renk güzel oldu ama sıkıldım koyu renge yani kendi rengine dönmek istiyorum ama boyamak istemiorum saçı koyulaştırmak için bir yol biliyor musunuz veya bu saçı sabunla yıkamak açılmış saçı da akıtıp eski haline döndürür mü senağlama

palette yoğun açıcıyla ne renk sacını açtın, çok zarar verdi mi saçına, sabunu koyu renkleri akıtmak için kulanıyorlar genelde, ama renk açıcı boyamıyor, rengini açıyor sonucta. sabun bi işe yaramaz bence

acılmıs sac benim bildigim rengi kaybolmus sactır.. yani akıtılmaz ancak boyanır.. sacımı bircok kere acmıs ve boyamıs biri olarak söylüyorum kendi rengine boyaman gerekiyor yoksa sabunla sunla bunla olcak iş degil..

Canım boyamadan saçının rengini eski haline getirebileceğini sanmıyorum.bence bir süre böyle idare et.çok fazla kimyasal işlem saçını yakıp,yıpratır.sonra çok pişman olursun.

seksisinek,canım sacını çok acmıssan bu konuda bilgilisindir, kızıl sacımı acık kahveyle boyadım çok koyu oldu, rengini açsam ne renk olur,sacın yanma ihtimali çok mu

saçı koyulatıcak bişi yok yanı daol yoldan... bence en ii markanın bi boyasını al mesela loreal istedgn renge boya en manttıklısı bu olcaktır

3-4 haftada ne çabuk sıkıldın ayol saçından. ben nerdeyse 19 sene kendi saçımla gezdim sıkılmadım

mrb gonca ,evet sacın ne renk ti paletteyi kullanmadan ?bence biraz zamanın gecmesini bekle sonra kötu sonuçlar vere bilir yani 3 yaftada tekrar boyamak saçını yakabilir.

seksisinek,canım sacını çok acmıssan bu konuda bilgilisindir, kızıl sacımı acık kahveyle boyadım çok koyu oldu, rengini açsam ne renk olur,sacın yanma ihtimali çok mu

canım ben boya konusunda cok cahilim inan.. bi kuaför tanıdıgımız var baya yakın ondan tavsiyeler alarak yapıldı benim sacım zamanında.. bide annem vardı basımda o ne derse o olur tabi :ecrin_bebek:.....

ama sacımdaki işlemleri anlatayım belki fikir sahibi olabilirsin.. sacım koyu kahveydi dogal hali siyah gibi üzerine kızılımsı bi kahve boyanndı.. sonra sacımı actırdım komple kuaförde koyu sarı boyandı.. sonra üstüne kahve köpügü boyadım... kahve köpügünün üstüne siyah boyamıstım.. siyahtan tekrar acıldı sacım ve turuncu oldu!! onun üzerine tekrar küllü sarı boyandı renk biraz daha normale döndü gibi oldu sonra yine siyaha boyadım... sacımın özgecmisi bukaydirigubbakcemile3

büyük ihtimal eger evde kendin acarsan sacın birsürü renkten olusacak.. turuncu kızıl ve yer yer sarı gibi olacaktır.. homojen dagılmicak acıcı hızlı ve esit boyanması gerekio cunku.. bide dipler daha acık uclar daha koyu olacak.. zamanlama önemli ucları erken dipleri sonra boyamak gerek ama zamanını kuaförler cok ii ayarlıo... benden bukadar valla.. cokta sacmalayıp seni yanıltmak istemiyorum...a.s.

ben de şimdi ceviz kabuğunu her derde deva diyerek yazmış gibi oldum ama yine de duyduklarımı iletiyim 10 tane cevizin kabuğunu 1lt suda kynatıp bununla yıkayınca doğal boya oluyomuş ve böylece koyu tonlarda boya kullanmaya gerek kalmıyomuş ve de dökülmesini önlüyomuş

sabunla eski haline dönmez. hint yağının ve kakao yağının saçı koyulttuğunu duymuştum ama denemedim cnm.

arkadaslar hint yagı sacı koyultmazyasakkelime bn bakım icin kullanıyorum saclarım bebek sarısı .... kako yagıyla karıstırıldıgında bilemem ama oda bronzlasmak icin oluyo :1rolleyes:

ayrıca kızlar kuaförümün verdigi bi bilgiyi söyleyim ''boya sacı yakmazzz asla '' oriel yakar oda bilincsiz islem yapılırsa . hmmm bide Silky diye bi boya var arkım kullanıyo bitkisel cok memnun fiyatıda öle pahalı degil .

canım bu kadar işlemi kaç sene içinde yaptırdın:1shok::1shok:valla acmayım ben gözüm korktu şimdi, kuaföre gidip açtırmak isterim ama cevremde o kadar çok kuaför maduru var ki korkuyorum dogrusu, saçlarım yansın da istemem . bilgiler için çok tesekkür ederima.s.a.s.a.s. aklımın bi köşesinde dursun :dance:

canım palettenin renk açıcısını ben de kullanmıştım koyu kumral saçlarım turuncu_sarı gibi birşey olmuştu...hiç beğenmedim..1 2 hafta sonra koyu kumrala boyadım...ama çok yıpratıyor saçı..1 sene geçti aradan yeni yeni toparlayabildim saçlarımı...bir daha hayatta denemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…