canım ben boya konusunda cok cahilim inan.. bi kuaför tanıdıgımız var baya yakın ondan tavsiyeler alarak yapıldı benim sacım zamanında.. bide annem vardı basımda o ne derse o olur tabi :ecrin_bebek:.....
ama sacımdaki işlemleri anlatayım belki fikir sahibi olabilirsin.. sacım koyu kahveydi dogal hali siyah gibi üzerine kızılımsı bi kahve boyanndı.. sonra sacımı actırdım komple kuaförde koyu sarı boyandı.. sonra üstüne kahve köpügü boyadım... kahve köpügünün üstüne siyah boyamıstım.. siyahtan tekrar acıldı sacım ve turuncu oldu!! onun üzerine tekrar küllü sarı boyandı renk biraz daha normale döndü gibi oldu sonra yine siyaha boyadım... sacımın özgecmisi bukaydirigubbakcemile3
büyük ihtimal eger evde kendin acarsan sacın birsürü renkten olusacak.. turuncu kızıl ve yer yer sarı gibi olacaktır.. homojen dagılmicak acıcı hızlı ve esit boyanması gerekio cunku.. bide dipler daha acık uclar daha koyu olacak.. zamanlama önemli ucları erken dipleri sonra boyamak gerek ama zamanını kuaförler cok ii ayarlıo... benden bukadar valla.. cokta sacmalayıp seni yanıltmak istemiyorum...a.s.