- 8 Nisan 2008
- 117
- 2
kızlar allaha çok şükür!!!! sonu güzel olan doğum hikayemden kısaca bahsetmek istiyorum. 35+6 haftalıkken doktoruma kontrol amaçlı gittim. Son birkaç gündür rahmimde kasılmalarım artmıştı ancak ben yalancı sancılardır diye önemsememiştim. Doktorum olması gerektiği gibi beni NST aletine bağladığında sıklaşan kasılmalarımı farketti tabi ikimizde oldukça endişelendik doğumu durdurmak adına ne gerekiyorsa yaptık ancak kasılmalarım 3 dakikada bire inip tansiyonumda düşmeye başlayınca hemen hastanenin yolunu tuttuk ve hemen doğuma alındım. Bebeğim çok şükürki 1 gün yoğun bakımda kaldı ve bende yavruma sadece 1 gün sonra kavuşabildim kilosu normal olduğu içinde ayrıca çok şanslıydık. Allah doktorumdanda razı olsun önce allaha sonrada doktoruma her gün şükrediyorum
kızlae siz siz olun kasılmalarınızda mutlaka doktorunuza görünün onlarda en az bizim kadar bebişlerimizin sağlığını istiyorlar. hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim.
kızlae siz siz olun kasılmalarınızda mutlaka doktorunuza görünün onlarda en az bizim kadar bebişlerimizin sağlığını istiyorlar. hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim.