Dikişsiz normal doğum..

Asi47

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
20
1
1
Almanya
Kızlar bılgısı olan yardımcı olsun lütfen! Normal dogum yaptım sunı sancı da almadım oglum 3 kg ile dünyaya geldi, dogumumdan hiç bisey anlamadım:) 6 saat sancı cektım, sıgara kulınıcısı oldugum icin ıkınmakta cok zorlandım o kadar. Lekelenmem oldugu ıcın hastaneye gıttım ama güle oynaya. Aksam 8 gıbıydı 2 cm acılmıs bu gün dogurmazsınız ama burda kalın dedıler. Tamam deyım dısarı cıkıp koca bı pizza yedım nasılsa doğum yok dıye koca bı bardak kolada ıctımmı. O sıslıkle sancılarım basladı sabah 7 de ogludumu kucagıma aldım şükürler olsun.ne yırtılma ne dıkıs :) dil sorunu yaşadığım ıcın ebeye de soramadım dogru düzgün Türk dru buldum hastanede dosyamı verdım bınde bır böyle dogum olur dedı cok sanslısın dedı okadar, ikizim de 3 üncü çocuğunun dogumunu da dıkıssız gecırdı,vajınam dogumdan öncekı halindende daha kücüldü sorunmu var acaba bılgısı olan cvp yazarsa sevınırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne guzel ıste agrı sancı cekmeden hemen bebısınıde kucagına almıssındır oh nb emutlu sana Allah herkese oylesını nasıp etsın

Amin canım hamile arkadasları Allah tek nefeste kurtarsın insallah, net tende arastırıyım dedım dikissız ile ilgılı bı konu bulamadım benımkı merak oldu artık eylülde türkiyedeyım solugu dr'Da alıcam umarım bılgı alırım.

Maşallah cnm demekki açılma tam olmuş bende 3 cm açıldı sonra olmayınca sezeryana almışlardı daha da açılmamıştı .....çok şükür sende yırtık bile olmamış bu arada eskiler doğumda vajiyi şöyle anlatırlarmış pekmeze parmak sürmek gibidir derler çabuk toparlanmasıda çok güzel bence herkese anlatma mazallah nazara gelirsin yine Maşallah........

Sagol canım düsüncelerın icin , kac cm açıldığını bıle bılmiyorum, ebe böyle ıkınırsan sezaryana alırım dıye tehdıt ettıgını hatırlıyorum , sacma sapan bı dogum macerasıydı aslında 6 ebe dogurttu benı bıde tepemde görümce

yazını okuyunca daha ne istiyorsun diyesim geldi :) ne güzel işte Allah bize de oyle dikişsiz sorunsuz doğum nasip etsin İnşallah arkadaşın dediği gibi herkese anlatma nazar olur

Âmin kızlar darısı basınıza. Anlatıcak kimsem yok zaten oldugum yerde yanlızım kardesım tek bılıyodu artık KK bılıyo :)

sen sezaryam oldum dedin ya nasıl geçti nasıl oldu canm iyilşme süreci nasıldı
cnm valla süpriz oldu yani normal isterken hem onun hem sezeryanın acısı berbattı ama planlı gidilirse daha düzgün ilerler galiba ben 15 yıl önce sezeryan oldum narkozdan çıkmam yarım günü aldı yavrum aç aç bekledi beni mama vermişler ben tam kendime gelene kadar...sonrasında dikişler iltihap yaptı 15 gün öyle çektim sonrasında düzeldi tabi doğum sonrası kanama azdı ve en berbat olanı göbek kaldı:)

Sogol tatlım :) beımde 20 gün kanamam oldu oğlum 3 ayını doldurucak insallah, göbişim 3 aylık gıbı duruyo ama sıkıntı yapmıyorum , Rabbim evlat vermiş bana göbekte neymiş şükredelim halimize:)

yok tatlım şimdi öle bi durum yok artık zaten dikş die bişi yok lazerle yapışturıolar .. Ama tbi iyilşme süresi var temz tutmak şart . Dediğin gibi son dkka normal gidip sezeryanla dönen var hemde çok .allah sonumuxu hayrlu kılsın bakalım . Bende normal die giricem bkalım :)

benimde ilki öyle olmuştu......hiç dikişsiz...yaşın küçükse toplanma çabuk oluyor onu biliyorum.......

Allah bir nefeste kurtarsın bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah......şartlar farklıdır elbet ama inan bana kalsa kesinlikle normal doğumdu hayırlısı olsun::)

Allah bizede nasip etsin benim yengemde aynen senin gibi 4 çoçugu normal dikişsiz sancısız oldu

Sımarıklık benimkısı galiba. Tatlım:)) yasım 27 zor toparlarım sanırım.

Allah bizede nasip etsin benim yengemde aynen senin gibi 4 çoçugu normal dikişsiz sancısız oldu

Âmin canım âmin . Yengende şanslı kadınlardanmis desene :) yüce RABBIM kadınların yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…