- 28 Temmuz 2015
- 17
- 7
- 6
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba. Her yerde geçen dikişsiz burun ameliyatı gerçekten dikişsiz mi? Çok beğendiğim doktorlar var sosyal medyada sıkça paylaşıyorlar işçilikleri harika. Ancak septumu kesip dikiş atıyorlar. Bunun hala bir ileri versiyonu gelmedi mi yaa
...
Canım ben kapalı oldum burnumun görünen hiç bir yerinde dikiş yok. Çokta memnunum.
Dikisi dert etmeyin bence, kesinlikle kalmıyor çünkü. .
Nerede ne kadara yaptırdınız acaba?? Peki biliyor musunuz tam olarak nasıl yaptılar törpüleme miydi yapılan işlem? septumda kesme olmadı mı?
Muhakkak kalmıyordur ama yine de işten anlayan birisi orada dikiş olduğunu söyeyebilir ama ya :/
Adana diyince ilgimi çekti ben de Hatay'dayım çünkü. Ama yine dikiş var değil mi septumu kestiler yani?Her şey vardı canım. Burnumu kırdılar törpülediler septumu düzeltip kestiler ucuna kıkırdak eklendi yani aklına gelebilecek her şey yapıldı burnuma ve çok şükür hiç bi sıkıntımda yok. Gerçi daha 17 günlük ama olsun. Adana da oldum ben. Avrupa Hospital Ergün Kürün ve 4000tl
Adana diyince ilgimi çekti ben de Hatay'dayım çünkü. Ama yine dikiş var değil mi septumu kestiler yani?
Yani septumu kesip içten mi diktiler? Harika. Hem de adanada yaptirdiniz fiyati da cok uygun. Evet lutfen resim gonderin cok sevinirim....
İçten Dikiş var tabiki. Kendi kendine eriyen dikişler onlarda, yok oluyorlar. Görünürde hiç bi Dikiş izim yok yani. Isterseniz resim atabilirim