• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"dikişsiz" burun ameliyatı

Hatawa

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
17
7
6
31
Herkese merhaba. Her yerde geçen dikişsiz burun ameliyatı gerçekten dikişsiz mi? Çok beğendiğim doktorlar var sosyal medyada sıkça paylaşıyorlar işçilikleri harika. Ancak septumu kesip dikiş atıyorlar. Bunun hala bir ileri versiyonu gelmedi mi yaa :(

Herkese merhaba. Her yerde geçen dikişsiz burun ameliyatı gerçekten dikişsiz mi? Çok beğendiğim doktorlar var sosyal medyada sıkça paylaşıyorlar işçilikleri harika. Ancak septumu kesip dikiş atıyorlar. Bunun hala bir ileri versiyonu gelmedi mi yaa :KK43:

...

Canım ben kapalı oldum burnumun görünen hiç bir yerinde dikiş yok. Çokta memnunum.

...

Canım ben kapalı oldum burnumun görünen hiç bir yerinde dikiş yok. Çokta memnunum.

Nerede ne kadara yaptırdınız acaba?? Peki biliyor musunuz tam olarak nasıl yaptılar törpüleme miydi yapılan işlem? septumda kesme olmadı mı?

Nerede ne kadara yaptırdınız acaba?? Peki biliyor musunuz tam olarak nasıl yaptılar törpüleme miydi yapılan işlem? septumda kesme olmadı mı?

Her şey vardı canım. Burnumu kırdılar törpülediler septumu düzeltip kestiler ucuna kıkırdak eklendi yani aklına gelebilecek her şey yapıldı burnuma ve çok şükür hiç bi sıkıntımda yok. Gerçi daha 17 günlük ama olsun. Adana da oldum ben. Avrupa Hospital Ergün Kürün ve 4000tl

Muhakkak kalmıyordur ama yine de işten anlayan birisi orada dikiş olduğunu söyeyebilir ama ya :/

Ben ameliyat olalı epey oldu,10 yıl filan ..ve herhangi birine olmuştum...dikiş izin suan hiç yok tabii ozaman da kısa sürede cildimin yeniledigini hatırliyorum

Her şey vardı canım. Burnumu kırdılar törpülediler septumu düzeltip kestiler ucuna kıkırdak eklendi yani aklına gelebilecek her şey yapıldı burnuma ve çok şükür hiç bi sıkıntımda yok. Gerçi daha 17 günlük ama olsun. Adana da oldum ben. Avrupa Hospital Ergün Kürün ve 4000tl
Adana diyince ilgimi çekti ben de Hatay'dayım çünkü. Ama yine dikiş var değil mi septumu kestiler yani?

Adana diyince ilgimi çekti ben de Hatay'dayım çünkü. Ama yine dikiş var değil mi septumu kestiler yani?

....
İçten Dikiş var tabiki. Kendi kendine eriyen dikişler onlarda, yok oluyorlar. Görünürde hiç bi Dikiş izim yok yani. Isterseniz resim atabilirim

....
İçten Dikiş var tabiki. Kendi kendine eriyen dikişler onlarda, yok oluyorlar. Görünürde hiç bi Dikiş izim yok yani. Isterseniz resim atabilirim
Yani septumu kesip içten mi diktiler? Harika. Hem de adanada yaptirdiniz fiyati da cok uygun. Evet lutfen resim gonderin :( cok sevinirim

Back