dikişli normal doğum yapanlar??

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
37
kızlar ben doğum yapalı 21 gün oldu dikişlerimin acısı geçti ama tahret alırken hafif acıyo ve kasıntı var sizdede ölemi ne zaman gecicek ya ..normal wc ye oturamıyorum sızlar gibi oluyo o yüzden klazöt kullanıyorum :eek:

benim sadece ilk hafta sızlama oldu dikişlerimde tahret alırkende acıma filan olmadı tam bir ay oldu doğum yapalı şu an hiç sorunum yok vagisil diye doktorum jel vermişti hiç bir sorun yaratmadı çabucak iyileştim

ne güzel melser ....bana jel vermedi batikon gibi bi sprey verdi onu sıkıyodum bide aynı batikon gibi fitil vardı okadar ..senin yana doğrumu kesiğn makada doğrumu? benim makada doğru..sorucam bende dktra bi jel versin temizlik için

benim yana doğru genelde zaten yana doğru kesik atarlar makada doğru attıklarından dolayı belkide hala sızlama var doktorum antibiyotik, minoset vede tahret içinde jel vermişti çabucak dikişlerimde döküldü sen bir sor doktoruna niye hala sızlama var

kızlar rahim sarkması nasıl anlasılır.ben öle bişiden süphe ediyorum...27 gün oldu doğum olalı hala dikişlerim dokununca acıyo sertlik var dktrum 40 ın cıkınca gel demişti..bakalım merak ediyorum kımız cıkınca nolcak nette arastırıyorum bişi kalmıyomuş düzeliyomuş ilişkide sızlama olmuyomuş ama pek sanmıyorum bakalım sizlerde nolcak.rahim sarkması varsa da ozaman nanayı yedim :KK43:(

benimde 26 sında bir ay olacak ama hala sızı var ama 15 geçik dikişim vardı zamanla inşallah geçecek.

doğum yapalı 33 gün oldu normal doğum yaptım içden 1 dikiş dışdan dikişim yok ama o 1 dikiş bile canımı çok yaktı ne zaman düştüğünü bilmiyorum benimde korkum ilişki ya acır sızlarsa

X