merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 2 ay önce dikişli epiduralli normal doğum yaptım.40ımızı çıkardık
ve ben herşeyin eskisi gibi olacağını ,olabileceğini umdum
ne yazık ki öyle olmadı.:) kendimi bir bakire gibi hissediyorum:) !!!!
güldüğüme bakmayın baya endişeliyim aslında:S
böyle bir sorun yaşayan oldu mu aranızda.?hayır durum normal mi anormal mi?
normalse nasıl bir çözüm yolu denediniz?
cevaplarınızı bekliyorum....
normal doğum sonrasında ilk birliktelik biraz zor oluyo.
ama doğumdan sonra bu olabiliyomuş.yavaş yavaş normale dönüyo merak etme ama biraz acılı oluyo gerçektennn
ben seni çok iyi anlıyorum canım. aynı şeyi ben de hissettim, 2-3 ay kadar sürdü sonra normale döndü. özellikle doğum sonrası ilk ilişki, evlilik sonrası ilk ilişki gibiydi. normal yani
bende uzun bi süre öyle hissettim eşimin yanıma yakşaltırmadım taki doğumdan 2 sonra falan yaklaştı acı hissettim ama zamanla geçti oldukça azalır acısı ancak ozaman anlıyosun normale döndüğünü :)
bende uzun bi süre öyle hissettim eşimin yanıma yakşaltırmadım taki doğumdan 2 sonra falan yaklaştı acı hissettim ama zamanla geçti oldukça azalır acısı ancak ozaman anlıyosun normale döndüğünü :)
ACaba doğumdan 2 ay geçtikten sonra ilişkiye girildiğinde gene acı duyuluyor mu, benim 40ım çıkmak üzere ama ilişki için en az 2 ay beklemeyi düşünüyorum, acı hissedildiğinden haberim yoktu korktum şimdi
ACaba doğumdan 2 ay geçtikten sonra ilişkiye girildiğinde gene acı duyuluyor mu, benim 40ım çıkmak üzere ama ilişki için en az 2 ay beklemeyi düşünüyorum, acı hissedildiğinden haberim yoktu korktum şimdi
canım doğumun dikişlimi benimkim çok fazla dikişliyd hem iç hem dış ben dikişlerime bişiy olcak diye sürekli kastım kendimi eşimde saolsun o konuda ffazla incitme alıştıra alıştıra oldu kendini kasarsan çok acır ama kasmassan hemen düzelirsin..